Українська Манітоба
-
Мій знайомий запускав Пром, відроджував його з попелу ще багато років тому. Знаю, що у них було багато досліджень з приводу того, як зробити так, щоб прому в принципі довіряли, мабуть, тому підтримка завжди на стороні клієнта 🙁
-
Ось: ndax.io/fees Малі проценти комісії
-
Що за виплати?!
-
Проблеми з кібертраками - зараз поставки на паузі
-
Ні, був вчителем колись, зараз просто читаю багато. Але точно не експерт. Кожен має свою «нішу»
-
Мені не подобається в Канаді , що в них немає чітких позицій . Наприклад UPS доставка , не могли дозвонитися по якісь причині в домофон , окей . Дзвонили ,уточнили чи адрес правильний ,все перевірили , сказав що все окей , сказав їм чи можу я забрати посилку в відділенні ,сказали ні ,так не можна. Сьогодні знову дивлюсь на трекінг , вже пише що адреса не правильна і вони не могли знайти будинок , я передзвонив до них , почав їх "грузити" , то вже виявилось що я можу забрати посилку на відділенні .Чомусь в Канаді все дуже суб'єктивно , і не має чітких правил . Так само і з поверненням товарів з онлайн магазинів . Один оператор в онлайн чаті каже одне ,другий інше . Як я замітив це в багатьох галузях так ,навіть в заповненні форм на шорт терм дисабіліті. Немає чіткості ні в чому .
-
Та да , з доставками це треш . Та я бачу тут всюди не нагадаєш про себе ніхто тебе і не згадає . Чекаю на пр карту з 22 лютого ,дзвоню , а вони такі ой ,а щось навіть ще не почали розглядати вашу заявку на пластик . А,окей , ми напишемо в офіс . Тобто якщо б я не передзвонив ,то ще чекати прийшлось 1488 днів походу.
-
в мене з доставкою завжди проблеми, окрім як хіба амазону. я прям вибухнула коли сиділа у вихідний день вдома, нічим особливим не займалася, була на звʼязку. і отримала повідомлення, що я пропустила свою доставку, бо не відчинила двері. але ніхто навіть не намагався подзвонити ні в домофон, ні на мій номер телефону. враження, наче вони навіть і не заїжджали нікуди, одразу написали, що це моя вина і чекайте нової спроби. потім мільйон спроб додзвонитися і про щось домовитися. чому просто одразу не зробити все нормально…