Українська Манітоба
-
У вас не Френк Андервуд на пенсії викладав?)
-
Товариство, а можливо якось не чіпати пана WES та Дмитра та не відволікати їх увагу на питання, на які ми не маємо жодного впливу. Вони створили та волонтерять на добровільних засадах на іміграційному ТГканалі. Просимо не займати наших адмінів)) Всім гарного дня, земляки))
-
А хто їх «чіпає»? 🫣 Я думав вони добровільно пишуть тут …як і всі інші
-
Наприклад один ІТ-шник, активно допомагав будувати чудову Україну майбутнього, але після виборів 2019 року все продав, зібрав, і переїхав до Австралії, аргументувавши докладно чому. З цих аргументів, очевидно, що він взагалі не буде реагувати на будь-які струсні повітря сьогоднішньої влади в Україні, і вже точно ним не командуватиме цей головнокомандувач. Чи ухилянт він? Чи ренегат? Чи зрадник? Не знаю. Він просто вирішив повністю покинути суспільство, в якому зневірився, от і все.😕
-
Я дуже боюсь що не буду розуміти таких натяків. У мене на роботі (не в Канаді) нормально було сказати "Ти щось сьогодні погано виглядаєшь, піди зроби аналізи". Я спочатку була трохи в шоці, а потім зрозуміла, що не важливо що людина каже, важливо що вона має на увазі. Я розуміла що люди не хотіли мене образити, а навпаки, хотіли допомогти