Українська Манітоба
-
так я не про Конституцію ж)))
-
от тільки треба буде ще подати позов до українського суду спочатку, за порушення Ст.161 ККУ (чисто до прикладу)...і от потім, в залежності від рішення, вже йти до інших держав і малювати собі сльозно молити про статус біженця)))
-
Я вже давно працюю на північну Америку, і ще у 2017му мені сказали. Якшо тобі кажуть, шо ти молодець, але є ось такі проблеми… то в перекладі на наш: ти лінивий кусок гівна, ти завалив проект, як можна так виконувати свою роботу??? Ще раз таке буде, будеш шукати іншу роботу. З того часу я боюсь ось цих ввічливих розмов )
-
Я не розумію як в нашому суспільстві можуть толеруватись та поширюватись нафронтницькі настрої 😔 це ж моральні людожери
-
чому не може отримати для цього є варіанти також
-
Жабу будуть варить повільно. Нашо псувати відносини з партнерами? Випустив постанову і моб ресурс сам капає))
-
Ця частина канадської культури залишається для мене загадкою. Це ж фактично заборона на правдивість в комунікації, через що частина емоцій також витісняється. Це досить деструктивно для психіки бути в ситуації, коли ти бачиш, що людина фактично робить і що за цим стоїть насправді, але сказати їй про це прямо поза межами культури. Прямота завжди краща - вона може бути неприємна, але принаймні ти об'єктивно оцінюєш реальність. Все інше я сприймаю як маніпуляцію, яка незрозуміло навіщо взагалі використовується, коли можна ж сказати прямо і зекономити всім час
-
просто до слова паспорт - це власність держави 😅
-
Ну як на мене, це перекликається з тим що Василь написав. Про справедливість. Хоча я вважаю, закон не має вирішувати такі проблеми. Це лише симптом недовіри до влади і тотальної корупції у державному апараті. Тому сприймайте такий крок, як пасивний заробіток. Капає і добре. Ні, то особливо нічого і не втратив 🤷♂️ Якось так, хоч і дуже грубо
-
навіть паспорт можна отримати спокійно в даний умовах на законний засадах ну...тільки тим, у кого все із документами добре)