Хтось читав цікавий рапорт з економічного форуму за цій рік (World economic forum)?
Там є список речей який є на погляд всесвітнього форуму найбіліш опасними для людства.
І знаєте що там на першому місці - це Misinformation and disinformation
Там описують що зараз і ця тенденція буде посилюватися стравлення меншинств та і просто людей у країнах, за допомогаю фейкньюс та так званих лідерів опитування (блогерів), далі втручяння в вибору і таке інше.
Короче, я виду до того що ви можете це побачити на нашому суспільстві, ми розбиті на групки і це так очевидно усі і недовіра колосальна друг до друга. А яке це суспільство якщо ми доверяємо друг другу. Наприклад у цьому чаті,є лідер опитування який визначає по суті (як рефері) кто правий а кто ні ( чи не так?). В Україні тіпулі на ток шоу визначають кто прав а кто ні, а до цього це виде, до того що суспільству кажуть по суті кого не навидити, саме так ненавидити. Як це можливо щоби всередині країни казали за своїх людей кого любити а на кого полювати. Нам не дають більше думати, та казати свою думку, ТГ канали вже за нас подумали і сказали що думати, а кто по старше тим сказали по ящику.
Якщо ви думаєте що на вас не впливає то що кажуть і пишуть, почитайте цій чат, тут явно сквозить кого ради бачити, а кто на халяву приїхав по КУАЕТУ і хоче падла залишитись, а хтось каже а мені похер на усіх в мене паспорт до 2030, а в мене ПР, а в мене ще щось.. ну короче, я к тому що нас реально роз'єднують.
Яка ваша думка стосовно цього? Вам насрати, чи це усе що я написав шиза, чи що як ви вважаєте?