Українська Манітоба
-
Приятель зкинув з передка, каже "Небо на Лимані", я так розумію десь в Донецькій області
-
Організації-лендлорду я всю ситуацію пояснив, багатоповерховий будинок, вони сказали, шо зі своєї сторони нічим допомогти не можуть, в них правила є правила. Типу спробуйте домовитись. І виходить, шо з самого спочатку домовлялись всьо на 3 ділити, а потім почалося.... Ти маєш більше платити бо ти 1 живеш у кімнаті а ми вдвох сім'єю ютимося в іншій, 2 ванні, ми в твою не ходимо, а в них приватна своя (закрита в кімнаті їх частині, ліз менеджер сказав, що за таку кімнату з приватною ванною, зазвичай люди доплачують, бо коли з ванни в труханах йдеш, то тебе ніхто не бачить) короче якась пробачте дрочня на рівному місці
-
Stonewall
-
Так ось і я думаю, шо якщо вони перевзутися вирішили 1 раз, то ніхто не забороняє це робити й надалі, і якщо додатково юридично це не затвердити, то й далі може бути повна шляпа....... А потім вони можуть просто звалити, як судом їх зобов'язати свою долю платити? Свої 67%
-
Нехай Бережуть себе. А то тут люди дуріють від фігні
-
Під Донецьком десь
-
Вони й почали казати, перед самим в'їздом, шо типу ой, а мм не подумали, думали що вдастся 3 бедрумну зняти, а тепер ось типу наші права приземленні, кажу так а нащо ви погоджувались тоді взагалі шукати 2 бедрумну? Я з вами в принципі погодився шукати сумісне житло згідно цих домовленостей, мені шо так що сяк кімнату шукати й простіше знайти..... Чесно якесь гнидне відчуття таке на душі......
-
Його знайомий на фронті….
-
Слава Богу, шо хоч світло/вода/опалення включені в аренду, бо там би ще як хз б почалося