Українська Манітоба
-
Доброї ночи! Є рибка муксун копчена. Кому цікаво, пишіть в особисті.
-
Якщо у вас є можливість знайти інше житло, спробуйте знайти. Вписатись на рік в уже очевидну неадекватність - підписати самому собі контракт на рік перманентного стресу і крінжу. У вас ще півтора місяці є, знайдете кімнату за цей час, навіщо вони вам такі дивні потрібні
-
Дякую, спочатку так і вирішив, а потім думаю, може дати 2 шанс, може нотаріусом завірити і себе захистити, але з ким із друзів/знайомих не обговорював саму ситуацію - всі були м'яко кажучи "здивовані".... Повністю згоден, шо цілий рік сидіти й думати - ой, а що там їм може стрельнути наступного дня, бо сьогодні мені вже озвучили, шо типу в тебе ж ванна є, ми нею не користуємося, виходить, що особиста...................
-
Тому й вирішив перепитати у "колективного Манітобського розуму", бо думаю чи я дурак, чи лижі не їдуть......
-
Дивіться, звісно, але ймовірно, що якщо щось схоже на качку, ходить як качка, виглядає як качка і плаває, як качка, то ймовірно, це качка і є) На нормальну комунікацю не всі люди спроможні, на жаль, навіть якщо про цю комунікацію було домовлено. Я вас прекрасно розумію, іноді розчарування в порушенні домовленостей прийняти важче, ніж вирішити реальні наслідки (як у вас от 100 доларів), це правда дуже неприємно. Сподіваюсь, ви знайдете найкраще рішення для себе десь іще, в іншій квартирі нормальній 🙌 До речі, який бюджет на кімнату зазвичай? У мене в будинку біля rivеrwalk на межі даунтауну і осборну студія available, пишуть, за $1002. Будинок класний. Може, щось таке підійде?
-
Morden-Winkler
-
В даунтауні сліпить світло, не видно ні на фотках, ні очима взагалі)
-
Додам, що є такий вислів, своїми словами опишу як запам'ятав: "якщо вам людина плюнула в перший раз в обличчя/зрадила, то до вас питань немає, не очікували, не встигли ухилитися, відстрибнути))) але якщо вже таке відбулось вдруге, то вже питання до вас, чому ви вирішили продовжити взаємодіяти із цією людиною? Людина є яка вона є, це не добре й не погано, а ви просто в перший раз не знали. То ось в другий раз всі питання й відповідальність на вас, нащо було підписуватись взаємодіяти далі?" Якось так. Те, шо траплялося з кімнат, 500-700 доларів. Зараз якщо з першочергових домовленостей, то моя доля 600. І в принципі не питання більше віддавати. Проблема в іншому, шо хтозна, яких "кандєлябрів/закидонів" чекати далі? А там вже відійти можливості ніякої не буде після підписання річного контракту, або буде але дуже важко. Мені роботу шукати, в Канаді 2ий місяць всього, зараз зовсім інші думки мають бути, а не перетирання якогось "пилу".......
-
Оу)) сусіди. А ви не вашій групі. Непорядок😎
-
Birds Hill Park
-
Morden 😍
-
А ось така сьогодні краса в Україні.❤️
-
Звісно ні 😎
-
З приводу 1к долларів в місяць нажаль поки нічого сказати не можу, бо тупо немає роботи й розуміння де територіально й як (на яку зп) вдасться влаштуватись. Хоч Канада і шоста країна проживання, але усвідомлення місцевого дебіту/кредиту (співвідношення доходів і видатків) немає. В любому випадку дуже вдячний за поради
-
Якщо студію можна за такі гроші знайти, то це взагалі "агніщє", бо півтора року в таборах Данії коли по 7-8 людей в кімнаті алкаші, планокури, зеки, цигани, то просто хочеться спокою і фокусування на приорітетних питаннях.....