Українська Манітоба
-
В мене я прям бачив як з розетки від сусідів шастають 🤷
-
Пишіть скаргу, якщо можете ще довести що у сусідів не травлять Співчуваю Але б я починав шукати іншу хату, бо нажаль, бачив забагато випадків коли на лендлорда це не діє, бо кажуть що травлять всюди тарганів, на ділі 🤷 Сподіваюсь у вас буде добре
-
Що саме писати? Не хочеться щоб лендлорд на нас обізлився. Але і на питання скільки це буде продовжуватися він відповідає незнаю, і завжди нагадує про штраф якщо ми не дамо доступ до квартири. Штраф від фірми в якої знімаємо. Тобто це не нормально що так довго не можуть вирішити проблему? Квартира та район подобається, школа поруч, не хотілося б міняти((((
-
Якщо не знайдете - то із України можуть зателефонувати 1598 (із України з мобільного) або +380445276363 (із-за кордону) Це гаряча лінія «Довіри». Відповідають на питання консультаційного характеру по перетину кордону
-
Зараз дійдемо до Кубані через три дні, будемо там мівіну їсти. Це Фейгін сказав
-
Класне місце Мене друзі звозили, мені сподобалось Ми ще на каву заїхали в поряд з Pinawa містечко, з французькою назвою, теж сподобалось
-
Ведмідь - це неймовірно підлий і підступний хижак, останнє, чого він хоче - обійматися зі своєю потенційною їжею)
-
А можно не треба 😱
-
Штрафувати і простих громадян які порушують закони.
-
О, ще і з малятами
-
Вони дуже просяться на ручки і обніматися
-
З такими висловлюваннями я б не жартував. Багато представників уряду та law enforcement є в цьому чаті.
-
Будь ласка