Українська Манітоба
-
Такого тихого , що пожежники із парамедиками як свої вже))
-
То шоб не розслаблялися 😅 Проте, правди заради, такі моменти є тільки моментами тут на фоні тихого та розміреного життя в нашому куточку
-
Бачив . Але це скоріше виключення. Не думаю шо це так просто , переїхати, знайти роботу і тд… Нема вже сил на то .. кілька років життя вложив в манітобу ..
-
Де гарантія , шо атлантичні не повторять ситуацію? І сюди ж я їхав , через те шо «простіше». Хоча на початку подобалось в Торонто . Те ж саме буде і там . Не можу поки думати головою. Тільки емоції поки озлобленість і розчарування.
-
Так і є, всі сюда приперлись за простою міграцією про яку кричали з кожного утюга, але щось пішло не так.
-
Так, я повністю розумію Ваші емоції. Сама думала вже про переїзд до іншої провінції, бо думала, що шансів в Манітобі немає, вивчала інші програми. Я про те, що не треба сдаватися, завжди є якийсь варіант. Може дійсно треба почекати, може й змінювати провінцію (але точно підготуватися і прийняти до уваги всі фактори). Але ТОЧНО не треба опускати руки. Канада- чудова країна і бути її резидентом з PR вартує наших зусиль. Все буде добре, шукайте додаткові можливості! Хто шукає- завжди знайде! ❤️
-
Це якщо «повезло» приїхати в Канаду…
-
Мається на увазі з України
-
Тобто 🤯 . Вони автоматично перестануть обслуговувати мій рахунок??? Боже яка жесть )🤣 Давайте ше хороших «новин». Я вже прям «готовий»