Українська Манітоба
-
Він не створюється, під час COVID був shortage напівпровідників, а це кожен другий елемент в автомобілі. Як результат, виробники автомобілів зосередилися на найбільш маржинальних продуктах і я правило найдорожчих автомобілях. До цього всього почалась війна в Україні і supply chain практично лягла і прийшлось шукати нові шляхи постачання, що призвело до додаткових витрат, а відповідно перегляду стратегії ціноутворення. Потім конфлікт на Близькому Сході і проблеми з Суецьким каналом. І зараз на горизонті потенціна війна Китаю із Тайванем. Складаємо це все до купи і бачимо результат. What a time to be alive 🙂
-
Таке питання, чи є тут експерти по резюме? Я подаюсь на різні позиції/вакансії ще з Листопада і досі не зловив жодного інтерв’ю. Хочу поради, можливо роблю щось не так. Дякую. P.S: перепробував вже море різних тактик/стратегій, стилів і всього що можна 🙂 Чи може бути проблемою те, що зараз працюю і потенційних роботодавців відлякує two weeks notice?
-
Можна ще додати людей, які вирішили не продавати/міняти автомобілі, бо нові автомобілі стали дорогими і терміни очікування шалені. The list goes on and on.
-
Та нема вже термінів очікування шалених окрім тойот і гібридних авто,купа авто на складах є в наявності вже,а якщо під замовлення то чекати місяць. Саме що цікаве так це те що така дупа лише в Канаді манітобі,в мене друзі в юса так купа авто бу є,і ціни на багато дешевше ніж тут. Чому саме така ситуація з бу авто в манітобі,берем Торонто,калгарі,монреаль купа авто бу,а тут реально за чермет просять 7-8000.
-
Я ще не готовий до такої популярності 😄
-
It is what it is. Ви маєте прекрасну можливість відкрити свій dealership в Манітобі і тягати машини з ON, AB etc.
-
От саме через це і не хочу публікувати щось на широкий загал, бо знайдуться співвітчизники, які хіба лайном полиють і нічим не допоможуть 🙂 Це напевно у нас така національна особливість, на жаль 🙂
-
Це не є нагальною потребою але шукаю шляхи розвитку і лякає те, що немає жодного фідбеку 🙂