Українська Манітоба
-
Але ви точно вмієте у маркетинг, враховуючи що знайшли вже дві роботи 😄
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
Привіт! Ми з дівчиною шукаємо сусіда або сусідку для однієї з кімнат у нашій затишній квартирі. Вартість проживання становить 809 CAD на місяць. Наша квартира розташована в спокійному районі North Kildonan, відомому своєю тишею та близькістю до всього необхідного. Це простора оселя з двома спальнями, двома ванними кімнатами та балконом, де можна насолоджуватися ранковою кавою чи вечірніми заходами. Поряд знаходяться магазини RC Superstore та Safeway, а зручна автобусна розв’язка всього в п'яти хвилинах пішки. Якщо вам потрібно швидко дістатися до центру міста, експрес-автобус довезе вас туди за приблизно 20 хвилин.
-
Що саме цікаве так це то що умовний кашкай 20року який вам продавали по ціні нового,умовна ціна 32000$,то це хтось його сдав в трейд ін,і ділер купив його у частників за максимум 20.000. Ділери тут ще так би мовити користуються своїм так би мовити монопольний положенням в тому плані що вони можуть продати авто в кредит,а приватник ні.
-
Вилучення це тяжка праця, мій батько 4 місяці заносив резюме по усьому вініпегу, 0 звʼязків, по ітогу його взяли прибиральником мусора, але на це ушло 4 місяці биття об стіну
-
У квартирі є все необхідне для комфортного життя: кондиціонер, холодильник, піч з витяжкою, посудомийна машина та пральна кімната з пральною і сушильною машинами. Будівля також має безліч зручностей: спортзал, ігрову кімнату та кімнату для проведення заходів. Комунальні послуги включені у вартість, за винятком Wi-Fi, який ми поділяємо. Також є місця для паркування у будівлі та на вулиці, за які доведеться заплатити додатково. Якщо ви шукаєте зручне і комфортне місце для життя в чудовому районі, звертайтесь! Будемо раді знайти нового сусіда чи сусідку.
-
Цей хлам ще стільки же може проїхати, якщо двигун ок, подвеску можно поставити нову це не проблема, коробки чинять, головне щоб в двигуні не були вбиті кільця, прокладки і так далі, бо якщо двигуну пздц, то треба новий ставити, тому якщо цей акорд має норм двигун, то люди будуть купляти таке
-
Усім привіт! Можливо хтось знає , чи давали work permit людям, які приїхали після 31 березня?
-
Я не сперечаюся, я просто підкудую ідеї чому люди можуть платити 9к за такий хлам. Якщо я був би впевнений що двигун збс, я би звісно 9к не віддав, але десь 5к за таке можно було б дати
-
Можно зробити частково самому, наприклад control arms tie rods, strats, springs, ball joints, cv joints можно самому замінити, це майже уся подвеска, якщо це все робити на сто, то буду 2-3к мб