Українська Манітоба
-
Калгарі зараз
-
Та в життті у мене немає з цим проблем) на роботі так не можна, на цьому постійно наголошується, немає значення, клієнт справді клієнт чи просто зайшлов випадково. Я розумію, що це вірно з точки зору менталітету, але для мене це настільки не має сенсу, що аааа, ааааа, ааааа. Цей аспект ментальності - одна з причин, чому я не планую поки що будувати корпоративну кар'єру в Канаді. Був епізод, коли я зі своєї простої першої роботи пішла і почала шукати типу нормальну роботу) У мене було 4 чи 5 співбесід в маркетингових агенціях і все прям кричало про те, що атмосфера там більше про потриндіти, ніж про результат (у мене просто була своя агенція до війни, я знаю, як працюють процеси і якби у мене менеджер так проводив співбесіду, це була б його остання співбесіда, принаймні у мене). І я розуміла, що в такій корпоративній культурі мене вистачить там на тиждень максимум. І я повернулася на свою просту роботу вже на фултайм, тому що терміни піджимали і треба було щось вирішувати з PR, а ця робота - гарантована і доволі комфортна, окрім того, що такої кількості смолтоків я емоційно не вивожу і вже на стадії, коли мене питають How are you doing? мені коштує великих зусиль не сказати "How I'm doing has absolutely nothing to do with you") Я не пожалітися, якщо що, це мій вибір отримати PR)) але дякую, що послухали)
-
Так саме тому і потрібно зараз падіння температури, щоб їх всіх поморозило. Так було минулого і позаминулого року.
-
От серйозно !
-
Тут в мене нове питання, їм же треба давати налом? А де його брати
-
Ви сильно overthink , мені здається. Я телефонам/інтернетам одразу кажу «sorry, we are not interested» як тільки двері відчиняю. І одразу зачиняю)) Газон/павуки/сніг - беру їх листівку. Діти-скаути з печивом - купляю печиво )) Якщо ви двері взагалі не відчините - ну то також норм, навіть якщо подумають про вас «тю больна якась» НУ І ШО )) Якщо вам ці люди не важливі, ви їх не знаєте, та хай собі думають що хочуть.
-
Так собі і кажу щоранку)
-
Ну так я один з тих PR менеджерів волонтерів Winnipeg Transit, який розповідає всім який це веселий атракціон, також голова не болить стосовно ринку вживаних авто, високих відсотків по кредитам на нові авто, економія на паркінгу, парковках, взимку не треба довго прогрівати двигун, чистити скло, можна дивитися в телефон поки їдеш, персональний водій довезе у будь яку точку Вінніпегу, взимку обігріє, в літку допоможе охолонути. На зекономлені гроші можно злітати на острови 🌴🌴🌊 Winnipeg Transit сідай та відпочивай 👍