Українська Манітоба
-
$40 мільйонів не повернуть мені моїх родичів але точно зможуть домогти, щоб такого не сталося з тими, хто ще живий 🙂
-
Я бачу ви робити висновки , так , як вам зручно . Мої співчуття. Я не писав що Китай для мене такий ідеальний . Як ви зробили цей висновок - загадка , яку мені не цікаво розгадувати. Розмова про безпеку , про збільшення присутності охорони , яка має права крутити та видаляти не бажані елементи суспільства відразу , і про систему «правосуддя» яка ці елементи ніколи не випустить потім на волю.
-
Десь в ідеальній паралельній реальності. Зараз багаті та демократичні країни мають надскладні бюрократичні процеси, які заважають розвитку. ООН не працює, НАТО запхало голову в пісок і тільки лупає очима, щоб не було ескалації. Жодна демократична країна не має жодних швидких механізмів для придушення свавілля на вулицях тощо. Всі діють із запізненням, бо бояться втратити голоси на виборах. Купа фото та відео з Торонто, як захисники ХАМАС б'ють інших людей, а поліція ходити навколо. Демократія?
-
hello everyone . We have a lot of deals for phones and plans at WOW mobile Polo Park and We have a VIP sales starting today until june 17 . If anyone looking for iphone or Samsung or Google pixel phones or even a cheap plans do not hesitat to come visit us at WOW Mobile Polo Park . Michael-Yuliia Привіт всім . У нас є багато пропозицій щодо телефонів і тарифних планів у WOW mobile Polo Park, а також VIP-розпродажі, які починаються сьогодні до 17 червня. Якщо хтось шукає телефони iphone, Samsung або Google pixel або навіть дешеві плани, не соромтеся завітати до нас у WOW Mobile Polo Park. Михайло-Юлія