Українська Манітоба
-
У першу чергу я хочу, щоб, для прикладу, студент міг вільно піти на навчання в коледжі чи університет і не стати там заручником політичних вискочок, які навіть історію не знають і протестують проти різних з фантазій. Окупація університетів та пізнє реагування поліції - це просто дикість, неприпустима у демократичному суспільстві
-
Та, одразу з розпізнаванням обличчя, social credit score, миска рис, кішка дружина 😂
-
Насправді країни західної Європи починають рух у правильному напрямку, всі побачили приклад Швеції, UK, Німеччини і починають потихеньку закручувати гайки. Беруть приклад з Данії, яка вже 20 років активно впроваджує політику видворення нелегальних іммігрантів, біженців і всіх решта, хто не може асимілюватися у суспільстві, fingers crossed як то кажуть 🙂 Соціальні програми працюють тільки в короткостроковій перспективі і повинні бути інструментом тимчасової підтримки для людей, які опинились в скрутному становищі, а не просто роздавати $/€ на постійній основі людям, які ні копійки в цю систему не вклали 🥲
-
Та це жарт був, я і так за безкоштовно гуглу віддав свою адресу, банківські дані, gps локацію 24/7, отримую персоналізовані реклами про те що "може бути мені цікаво" А в хмарі усі мої документи Я не вірю в приватність
-
При бажанні всю інформацію про вас і так можна знайти в інтернеті, хочете ви того чи ні, CCTV нічого не змінять з точку зору приватності але точно покращать безпекову ситуацію, при умові вчасного реагування відповідних органів 😄
-
Також st Vital mall. Магазин іграшок. Зайшли 2 чуваки в масках, нагребли кілька десятків комплектів Лего по 200-1000 баксів за штуку і втекли. Охорона молу чемно стояла збоку, щоб ніхто не втручався. І відтягувала сина власника магазину, щоб той не заважав грабувати його бізнес. Це було у березні-квітні цього року.