Українська Манітоба
-
В базовому документі Мінфіну про ратифікацію CRS відповідальність за ненадання інформації в принципі не розглядається, її там не їснує. Про це краще уточнити в банку, подзвонивши не зі свого фінансового номеру)
-
Це абсолютно різні документи. Уникнення подвійного оподаткування - це уникнення оплати ОДНАКОВИХ податків. Обмін банківською інформацією - це питання підзвітності в принципі. До запиту банків про адресу після ратифікації угоди про обмін інформацією договір про уникнення подвійного оподаткування не має жодного відношення
-
Ну, від цього ніхто не застрахований, хто ж відмовиться «пощіпати гусака» 😄
-
Так
-
-
Там такого взагалі немає. Спеціальні запити за наявності міжнародних договорів, кожен окремо ініціюється ДПС - це взагалі не автоматичний обмін
-
Вище скинув. Грубо кажучи за запитом і раз у рік будуть дані між нашими податковими синхронізуватися
-
Дякую, що розʼяснили, я дуже тугий в цих питаннях, добре, що є люди, які вміють це все правильно читати і розʼяснювати таким людям як я 😄
-
news.dtkt.ua/law/other/76787-z-17-cervnia-dije-poriadok-obminu-podatkovoiu-informacijeiu-z-inozemnimi-krayinami
-
Я вказував свою українську посаду та компанію, а потім, що є канадським резидентом, воно хотіло мій SIN, на що благополучно було послано 😄
-
Це поки що. Після закінчення військового стану буде двухсторонній обмін. Зара у 25му році буде перший пуш даних тільки з канадської сторони.
-
Ну, з Україною вже все зрозуміло, там просто Гетьманцев ніяк не може гусака нащіпати, то я й пишу Руслану, що ми ні від чого не застраховані. Податки будуть підвищувати і коли дійдуть руки до нас - це тільки питання часу, а з Канадою не хочеться грати в ці ігри.
-
Стаття 6 конвенції. zakon.rada.gov.ua/laws/show/994_325#Text