Українська Манітоба
-
Налаштувати що? Всі сповіщення увімкнені.
-
Йдіть у відділення, вам допоможуть налаштувати
-
Це не пробували трусити, щоб гроші скинуть 😂
-
У мене в CIBC включені усі alerts в додатку, ніколи не приходить сповіщення ні про зарплату, ні про зняття коштів, рахунок живе своїм життям.
-
У всіх банках це є. Дзвоніть в кол центр, чи йдіть у відділення, вам все підкажуть, як налаштувати чи самі це зроблять
-
Це зараз претензія не до Вас, щоб ви випадково не сприйняли на свій рахунок. Це реальний приклад для Дмитра про інтуїтивність, зручність та підтримку.
-
Банк в Україні за умовчанням не може бути безпечним (якщо це не закордонна філія). Там і корупція, там і злодійство, там і брехня, там і порушення законів. Там у Монобанку повний пакет є. Одна гарна перевірка та монобанк посиплеться. А всі ті функції, які ви так любите, це все другорядно. Як то кажуть усередині гівно, блищить лише упаковка!
-
хлопці всім привіт не підкажете їсти у когось трос щоб машину тягнути
-
Налаштувати те що ви хочете 🙂 Дзвоніть у кол центр чи підійдіть у відділення. Я написала, що такі функції є у канадських банках. Якщо щось не працює то потрібно звертатись з питанням чому воно у вас не працює
-
Мало кому таке сподобається 😅 Він лимонний
-
Alerts - Credit card Alerts - Transactions warnings- обираєте ліміт 5 баксів, свій телефон, і все
-
Та тю, я ж не власник банку 😁 Мені ото лиш би зп платили 😉Але кажу як є, там є така функція.
-
Та це все давно зрозуміло, така ж історія з будь-яким українським банком. Мова не йде про те, щоб там тримати кошти, а про зручність користування та чому людям це подобається.
-
Ні, я перевірив, все включено. Саме цікаве, що і в дружини таке ж і в інших родичів. Mystery.
-
Може, у вас за замовчуванням нові апки вантажаться з заблокованими сповіщеннями в самому телефоні?
-
Я вам вірю, просто не хочу витрачати свій час на те, що і так мало працювати, а за стільки часу в Канаді вже просто змирився з цим 😄 Btw, BMO теж не присилало таких сповіщень, ні мені, ні дружині 🙂
-
Та справа не в аппці. Я з монобанком вже 7 років з самої початку їхньої роботи, у мене всі карти і рахунок ФОП також в Моно. Чому я люблю його і залишусь з ним (в щоб вони там не одягали свого кота): 1. Цілодобовий чат з живими людьми. Реакція просто миттєва на будь-які питання і неприємності: у мене був кейс втрати карти в Канаді, коли мені моментально о 3 ночі за Києвом заблокували пластик, а я його потім сама розблокувала, коли карта знайшлась - СІВС, до речі, так мені зробити не захотів, там якщо блокуєш, то блокуєш назавжди. 2. Нещодавно я перевипускала свої карти і нові іменні карти були відправлені з України через 20 годин після замовлення і Нова Пошта привезла їй сюди за 2 тижні (кредитку від СІВС я чекала довше) 3. За 3 роки обслуговування бізнес-рахунку жодного, абсолютно жодного казусу, затримки, ідіотських блокувань без пояснень, якими славиться Приват - все як годинник, чітко, миттєво, підтримка знову-таки цілодобово. 4. Також у мене був кейс з букінгом, коли готель подав на мене дивну скаргу на оплату зіпсованого стола в готельному номері (я дійсно пролила на нього суперклей і визнала це), але рахунок за реставрацію покриття одного стола був виставлений на суму, за яку можна було оновити весь номер включно з вікнами і перекриттям криші. Я подзвонила в монобанк і попередила, що у букінга є доступ до моєї карти і що є от така ситуація і вони налаштували мені заборону на списання грошей в будь-якій країні, окрім тієї, де працює додаток. В самому додатку цієї опції тоді ще не було, я просто подзвонила і вони захистили мене. 5. Налаштування безпеки, які для мене особисто є безпрецедентними, в налаштування карти можна грати, як в відеоігри. 6. Всі ці роки у мене є відчуття, що що б не сталося, мені точно допоможуть. У мене є досвід практично з усіма українськими банками, починаючи з абсолютно радянського Привату і закінчуючи ОТР, які провтикали заявку на закриття зарплатної карти, зняли комісію за обслуговування і півроку погрожували колекторами за борг в 6 гривень, а сплатити цей борг було неможливо, бо термін дії карти закінчився) Але тільки Моно в людському сенсі на довгій дистанції виявився нормальним. Монобанк формує лояльність не аппкою (хоча я вважаю, рівних їй немає), а ставленням і створенням клієнтського досвіду, де ти відчуваєш стабільність, надійність, де про тебе турбуються. Але для осягнення різниці треба побути з ними хоча б рік і стикнутися з реальними проблемами, які вирішаться миттєво і непомітно. Це як стосунки між людьми, причому здорові. Практично всі українські бренди мають монобанк за референс клієнтського сервісу, сам цей факт уже про все говорить.
-
РБЦ взагалі ніяких повідомлень мені не шле😔 Нема золотої середини(