Українська Манітоба
-
Босс сказав що подивиться що на Різдво вийде навіть Відноситься нормально, начебто підтримує
-
Тиждень це дуже крута відпустка . В Манітобі початкова відпустка - 10 днів . Але її не зобовʼязані надавати перший рік роботи , як і бенефіти . Тобто працюєте рік , відпустки нема , ніхера нема , а ось після року вже дадуть 10 днів , на той поточний рік , тобто на другий рік . Так що тиждень відпустки - то ще птиця щастя, так що вітаю з довгою відпусткою 🎉🥳
-
В Україні в рази легше і дешевше отримати магістратуру
-
ми в універі із першого курсу читали різну літературу англійською мовою, особливо нові наукові статті. ну і багато хто захищав дипломні роботи англійською, що було дуже зручно, бо практику майже всі проходили в іноземних компаніях, а тому частина звітності по практиці перетікала прямо у розділ диплому)))
-
Так дійсно,ти маєш право працювати 1 рік без відпустки і потім за кожен Місяць дають 1 день відпустки. Я працюю на макдон індастріс і у нас 15 місяців пробний період і потім за кожен 1 місяць відпрацьований 1 день відпустки і того щоб взяти 5 робочих днів відпустки треба відпрацювати майже 2 роки. Ніколи ще таким рабом себе не відчував.
-
Я тут почитала, ваше обговорення української освіти і зрозуміла що цю тему обговорюють явно далекі від сучасної школи люди. Так, колись було інакше. Але від тоді пройшли десятиліття і не одна реформа. Сучасна школа дуже класна. Так, є вчителі, які не змогли повністю переформатуватися, але ж одну дитину вчить декілька вчителів. Ви знаєте, що критичне мислення - наскрізне вміння Нової української школи? Це означає, що цього не вчать на якомусь уроці, а завдання на його розвиток є на кожному уроці. І методологія навчання англійської тепер інша, в дітей нема от тих ненависних мені словників, де вручну треба писати слово, транскрипцію і переклад, але вони розуміють і можуть говорити англійською значно краще, ніж я в свій шкільний час. Ви не малювали в зошитах з української мови (може і малювали, але за це отримували і від вчителя, і від мами), не читали лежачи на килимку в 4 класі, не обнімали щодня вчителів і т. д. Вибачте, мене трошки понесло, але це тому, що не приємно було читати яка погана українська школа. Вона далеко вже не та, що була 20 років тому.
-
Доброго вечора! шукаю безкоштовного бухгалтера, який допоможе з податковою декларацією за минулий рік, доходів не було, все по нолям. Були у Вінніпезі 1 міс та поїхали з Канади. Наразі повернулися. Декларація потрібна для багатьох інших документів зараз. Навіть для WINPASS. Заздалегідь дякую за контакт
-
Оксано, зараз теж досвід навчання в школі є різний: трохи тригернуло Ваше про малюнки в зошитах, бо моя 9-річна донька вибігала до мене в сльозах зі школи після уроків, бо вчителька покреслила її малюнки в зошиті з математики на полях і понаписувала знаків запитань під ними, типу шо це таке???. Коли діти робили вдома більше завдань, ніж домашку, отримували зауваження через це, бо треба чітко виконувати іструкції, а не займатись самодіяльністю і т.д. Середня і старша школа - в першу чергу перевантаженість класів і навантаження вчителів, які по 2 і більше ставок змушені брати, бо не вистачає вчителів. Класна керівничка сина 9-класника казала, що в них до 10 уроків щодня, в кожному класі до 40 учнів, тут за всього бажання не зможеш творчо проводити уроки, застосовувати індивідуальний підхід. Досвід свіжий, ми 3,5 міс як з України