Українська Манітоба
-
Це б було класно і для теперішніх і для майбутніх власників будинків
-
Я вже колись писав про досвід Варшави. Там також ціни дуже йшли догори у 2006-07. Воєводство провело переговори із містечками навколо Варшави, і ті погодилися виділити по кілька сотень гектарів для забудови для молодих сімей з умовою побудувати будинок за 3 роки. Також ставили вимогу по ціні на нерухомість . Також дали пільги на податок на землю бізнесу. От ті міста-супутники за наступні 5 років дали великий приріст населення, нових бізнесів, ціна на нерухомість була досить доступна для молоді. Дуже надіюся, що якомусь умовному Селкірку така ідея прийде до голови.
-
Ціну тоді і тепер. З виплатами буде більше
-
Можливо від району? Не знаю, наш так оцінили і я порівняв за скільки купив і за скільки можна продати
-
Yesterday, a home was for sale for $400,000. My clients offered $420,000 but lost. The home was sold for $480,000.
-
І ціни на нерухомість пішли вгору. За 8 років ціна піднялася на 39%*
-
Можливо. Але суть в тому, що ми за пару місяців передивилися напевно будинків з 40 точно. І ще купу відмінялось на етапі перегляду онлайн. Один з будинків був взагалі під ремонт, без техніки, але в красивій місцевості. Так от за нього просили 329тис, ми робили там інспекцію, яка виявила, що треба замінити проводку( алюміній), бейсмент мав азбестову плитку під заміну+ кондиціонер і котел під заміну. Гараж напів згнивший. Так от цей будинок продали за 390 тис, а всього пропозицій на купівлю того будинку дали більше 10 сімей
-
Тих що я знаю - точно ні)
-
Та точно не всі. Ті хто тут вже 25+ років і заробили собі репутацію- точно не жаліються