Українська Манітоба
-
Дякую Нічого страшного, вже і так не спасає, не поспішаю тепер з французькою.
-
судячи з відгуків тих хто тут давно то від 100 на рік вже ок і ціни в продуктовому магазині ніхто не памятає. Це при умові що немає боргів. Якщо моргідж на всі гроші+дві машини в ліз+інші борги типу домінікани за минулий рік то полегшення настає після 200 на родину
-
FYI, реєстрація на сам курс на наступний семестр вже почалася і закінчиться 10го вересня, так що є шанс, що на осінній семестр не встигнете.
-
Десь від 20 мабуть (Мені ще тільки мріяти) Але більш порівняння дохід/витрати все таки вирішує 🙃
-
Бо все що ви порахували не на один день А взагалі не переймайтесь Якщо вважаєте що купуєте щось зайве, то Ви і так будете це відчувати 😁
-
Так, десь 400 баксів в мене одного
-
Так я так само думав Але навіть по кредитці важко, бо не тільки їжа, всякі дрібниці в квартиру, я навіть пару сорочок та штанів прикупив, щоб в офісі бути нормально Але зараз думаю, то мабуть не суттєво
-
Я не записую, але я знаю що я усе купляю з кредитки і в застосунку можу подивитися скільки витрачаю на їжу Набагато краще ніж зберігати чеки У мене виходить десь $400 При тому що коли не хочеться готувати - замовляю убер😂
-
Так Буду мабуть витрати записувати 😂