Українська Манітоба
-
Тут 100% згоден, і що ви казали про медсестер. Майже усі хто отримував гроші з бюджету, мають дуже маленьку зп😿
-
Я дійсно дуже радий за вашу маму. Я лиш казав про те, що бачив у своєму вжиті. Майже кожен 2 професор мав по декілька ставок у різних університетах, більшість ще працювали на приватний сектор або госконтракти. Були такі що навіть за семестр не давали жодної лекції, бо сьогодні в нього конференція, завтра зустріч з укроборонпромом і так далі. І таких дійсно багато. Я розумію, що робили вони це через не дуже велику зп, в США чи Канаді працюючи вони би отримували сотні тисяч і спокійно би читали собі лекції. Але навіть тут люди викручуватись, щоб нормально себе почувати у фінансовому плані.
-
Це дуже корисна порада. Але чи це нормально, що людині треба їхати у інше місто заради аналізів чи дослідження. Я розумію коли люди у велике місто їдуть тому що треба якесь обладнання за 20 мільйонів, і звісно у селі на 500 людей його не поставлять. Але їхати з місті з майже мільйонним населенням у маленькі міста бо черга менше? Ви тільки підтверджуєте, що ця система зламана і не працює😑
-
я з вами згодна, але хочеться сказати, що у необхідності «знати систему» все ж таки лежить проблема їхати в інше (менше!) місце, щоб отримати термінову послугу швидше - ну це біль же, ні? мені здається, сперечатися про те, що канадська система охорони здоровʼя потребує змін, немає сенсу. особисто спілкувалась з багатьма людьми, які працюють в health care на різних позиціях - і всім однаково боляче на це дивитись. кажуть, десять років тому було набагато краще
-
Напевно проблема у тому, що неконтрольована міграція і відток лікарів до США це проблема саме Канади, не UK.
-
Іммігранти, які приїхали до Канади 20 років тому, чули від українців, які були тут з 80-90х: "Ви вже пізно приїхали до Канади. Вже не заробите на життя тут. Хіба тільки "на пироги йдіть" - це типу доступна робота тільки ліпити вареники Іммігранти, які приїхали до Канади 10 років тому, чули від тих, хто приїхав 20 років тому: "Ви тут не заробите, Канада вже не така, як була. Навіщо ви приїхали... Хіба тільки "на пироги підете робити".