Українська Манітоба
-
Не треба вибачатись, я ляха не розібрався як самому повний бак задути, заправився всього на 50 сад
-
За декілька хвилин скину чек, та всього мабуть 3 машини було, ні до кого не підійшли
-
Напишіть мені, пліз, в особисті деталі - день, час (може чек зберігся? Там написано день/час/pump #), щоб я зʼясувала, яка зміна працювала на той момент, і могла б адресно розібратися. Наш операційний стандарт - до клієнта треба підійти (або ну принаймні acknowledge його присутність, якщо прям капець багато машин і заправщик зашивається) протягом 30 секунд. За «стояли розмовляли, не підходили до клієнтів» будуть наслідки, гарантую. І вибачаюсь за незручність.
-
@AnnaKWinn заправлявся на Grant Ave, робітники стояли розмовляли ( представники Індії), до клієнтів не підходили. На робочому траку на регенті заправляємось через день - молоді дівчина та хлопець завжди підходять
-
Доброго вечора . Таке питання щодо child benefit до наших адмінів. Якщо чоловік ще не є резидентом Канади , податкова потребує заповнити форму CTB9 , і коли він приїде в Канаду , то написати його SIN number , дату народження, адресу і виписку про дохід . То це має бути виписка з банку України, чи вони мають на увазі виписки про дохід вже в Канаді . Бо я щось не зрозуміла .
-
Привіт, підкажіть чати в телеграмі для мам з дітьми чи для вагітних. Хотілося би взнати інформацію з 0 на цю тему в Канаді. Дякую 😊
-
Здається квартира 2-bedroom 1000$/міс + hydro (зазвичай 15-30$) за адресою 406 St Johns Avenue У бейсменті пральна та сушильна машина, більярд, тенісний стіл та особиста кладова Автобусні зупинки в 2-х хв від будинку, магазини в 10-ти хвилинах, поряд заправка Лендлор розуміє англійську, польську, українську Перегляд будні - з 6рм, вихідні - договірні. Якщо є якісь питання - з радістю відповім.
-
От і ізі 30 в офісі обіцяні🥰