Українська Манітоба
-
А я заробила $24 за два тижні існування TFSA! Спочатку внесено було 100 і за тиждень я заробила 16, потім подивилась на свої акції і докупила ще на 116 і тепер у мене 24 чистого прибутку! Я хз це багато чи мало, але я так пишаюсь, так пишаюсь 😁
-
Momondo
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
Тепер зрозуміло. Бо у мене якийсь дисонанс бо розумів що ви вже давно в Канаді.
-
Так. Я не робив це собі.
-
Якщо когось цікавить розділити park vehicle permit для паркування в парках, напишіть в особисті будь ласка
-
А чого тільки дівчатка? Що це за дискримінація?
-
Для тих хто займається розробкою нових дронів та дотичних технологій- є можливість податись на грант від Канадського уряду: Extended Range Remotely Piloted Aircraft System (Rural, Remote and Borders) Challenge sponsor: Royal Canadian Mounted Police (RCMP) Closing date: October 31, 2024, 14:00 Eastern Time The Royal Canadian Mounted Police (RCMP) is seeking the development of an "extended range remotely piloted aircraft" that can travel at effective airspeeds and be deployed over large distances to provide an initial view of a given location for responding RCMP members, applicable to both border protection and remote policing response. This will provide real-time situational awareness. Do you have the solution we need? Submit your proposal and you could get up to $1.3M to fund the research and development of your solution!