Українська Манітоба
-
Ось можете побачити, що вчать з математики в шостому класі, всі школи мають це вчити: www.edu.gov.mb.ca/k12/cur/essentials/docs/gr6math.pdf Ніхто тут вчити не заставляє тому якщо діти не хочуть вчитись чи не дуже хороший вчитель, то вони просто нічо не будуть робити на уроках і відповідно казати, що їм нічо не задають/не вчать. Також в 6 класі в багатьох школах є додаткові гуртки з математики, англійської і тд там зазвичай готуються до всяких контекстів, навіть якщо гуртків нема ви можете спитати вчителя з математики як записати дитину на math contests, ще є варіант сказати вчителю що дитина знає все за шостий клас і їй нудно і щоб він дав їй завдання за сьомий, але це вже від вчителя залежить і також в сьомому вроді міні екзамен з математики то про те щоб шестикласник його здавав також окремо потрібно домовлятись
-
Адвокати здебільшого дуже дорого, можливо вам більше підійдуть якісь існуючі гавернмент організації, або на край є таке що допомагають студенти що вчаться, це набагато дешевше наче. Поки не зверталися але наче є така опція
-
З якого питання? Що сталося якщо не секрет?
-
Осьо тут все розписано Я відправляла. Апостильоване свідоцтво отримала назад за 3,5 тижні
-
Смішно?) але є таке як parish president
-
Я можу вам описати тільки за high school, але то ще напевне далеко)
-
Українці другого та третього покоління. Багато вимерло… майже усі фермери були українці або німці
-
@smith1988 я тут все запитав, що мене цікавило
-
Що саме цікавить? Бо вуйко президент церкви
-
Чому я питаю - вони взагалі не займаються ніякою математикою, усі заняття це здебільшого ігри, при чому це Junior high навіть у 5му класі (то була інша школа до переїзду) у нас було більше математики або навіть тієї самої англійської, мене трохи консернить. Можливо вони ще «не розігналися» чи хз, але я хочу більше прозорості і сінканутися з іншими батьками. Дуже буду вдячний якщо зі мною сконтактують батьки 6 класників. Треба розібратися. Питання не зняте
-
Можете трохи розписати? Як і де ви взяли ті додаткові заняття?
-
Це від школи чи як ви займаєтесь додатково?
-
Чому окремо? Ви самі захотіли або вам запропонували? Ви дивитесь що вони роблять в школі? хочу звіритись
-
Хтось є хто більш менш якось контролює що діти роблять у школі? Особливо якщо у вас дитина у 6му класі я буду дуже вдячний якщо пінганете мене у приватні.