Українська Манітоба
-
Так Не забувайте тільки всю інфу Всіх всіх дітей і своїх і жінки
-
Для мене не спрацює 😂
-
Я на стінку робив))))) А так staples
-
Ну так А потім питають, та якщо я збрешу і скажу наче дитини і не було, вони ж не дізнаються І всі такі 🤦
-
Блін вибачте, бо я чогось думав, шо ви вже рік як з ПР 😅
-
Громадяни Канади можуть брати участь у лотереї Green Card (офіційна назва — лотерея диверсифікаційних віз), якщо їхня країна народження є в списку країн, що мають право на участь. Однак Канада зазвичай не є такою країною, оскільки велика кількість канадців емігрує до США щороку. Програма диверсифікаційних віз спрямована на збільшення різноманітності, надаючи можливість отримати візу особам з країн, які мають низький рівень еміграції до США. Якщо громадянин Канади народився в країні, яка має право на участь у лотереї, він може подати заявку на підставі країни свого народження. Крім того, канадці мають інші шляхи для отримання постійного проживання в США, такі як сімейна імміграція, візи на основі працевлаштування або спеціальні угоди, як-от NAFTA/USMCA.
-
Консультант написав спрощену неправду: про гараж і вдарили - узагальнення , яке не має відношення до "нічо не загрожувало вашому життю", про попередження, навіть штучний інтелект написав вам, що то неправда. Тобто весь пост перекручення і не правда , а ви кажете, що я його не так зрозумів бо він перекладений з російської
-
а є така релігія де потрібно носити з собою пістолет?
-
Маленький нюанс Є ще можливість грати від країни чоловіка/дружини