Українська Манітоба
-
А Honda і Toyota - є 🤔
-
Але не відправляють і не будуть того робити
-
Нехай почнуть відправляти додому палестинців воювати. Але щось мені здається що на такі порушення прав не підуть.
-
Складається враження, що Mercedes помаленьку помирає. Читав, що вони недавно втратили свій taxi бізнес з доступним автомобілями E серії. Якість автомобілів залишає бажати кращого. Постійні скарги клієнтів на скрипи в салоні, використання дешевих матеріалів та дивні технологічні рішення. Я вже мовчу про те, що вони зробили з автомобілями AMG і мотори, які розсипаються в перший же рік користування. Зрештою, продажі говорять самі за себе. Єдине, що їх досі тримає на плаву - це S class, V class та G class. Це якщо мова про інвестування в long term.
-
Дизайн - це суб’єктивна історія, а якість якраз можна порівняти просто використовуючи автомобіль в однакових умовах. До речі, силові агрегати цього покоління в Audi та BMW дуже надійні, це просто минуле не відпускає 😄
-
Мене більше дизайн відштовхує, виглядають як китайська копія самих себе. Краще вже Audi, або BMW для любителів сходок на автосервісах🤣
-
АІ намалював маленького Трюдо .
-
DHL