Українська Манітоба
-
Я просто вважаю ,що поки не у всіх є вільні гроші щоб інвестувати довгостроково , я поки в свої роки ,навіть не думаю за пенсію, зараз на даний момент хотілось би пожити трохи , хоча і звичайно гроші інвестую . Ще б дожити до тих років ,щоб пожити ,але чи захочеться навіть, в 65 років десь там відпочивати то одне , а в 28 то інше . В кожного різні пріоритети в принципі , але люди зараз тут в Канаді більше думають ,як просто залишитись , не думаючи про інвестиції і тд , а ще як кредитів понабирались то взагалі без шансів .
-
Та прикол в тому що то ніхто не візьме 😅 За ті гроші можна машину 2025 року взяти , а не якогось корча під 11% 2021 року . Вот тобі і маєш ,люди умудряються брати такі кредити без вул тайм роботи,бо без першого внеску. Це зашквар ,ми мали дохід близько 90000 ,але ще не було ПР , то хотіли взяти Subaru Crosstreck Touring 2024 року і продати свою машину яку купили за 7500$ , який я був радий що нам відмовили😂 ,сказал коли буде ПР приходіть-ми вже не прийшли 🤣 Машина в кредиті то ~1000$ в місяць ,при ставці десь 6%. То хоть нова , а ті корчі БУ в такі самі гроші люди купляють , не розумію того ,потім хочуть варити такому самому дурачку ,як і він 😂😅.
-
Я на ньому часто катаюсь, бо іноді мій єдиний варіант поїхати кудись. Якщо їхати з айленд лейкс до Осборна то все дуже цивільно, ну а починаючи з Осборна справді дуже дивні персонажі заходять.
-
Це просто жесть, пограбували, але нащо калічити людину 😢
-
Без паніки . Їх обовʼязково піймають.
-
Кого? Що вони зробили
-
Зовсім нічого Так, трохи величезним ножиком почікали, але то дрібниці тут.
-
Натякаєте, що тут немає нормальних районів?
-
Так, я не дуже з горіхами подобаю Подобаються прості або лимонні