Українська Манітоба
-
Хочу щеплення від грипу зробити і бачила в найближчій walk-in-clinic роблять.
-
Це безкоштовно чи треба платити?
-
У нашому Safeway
-
Те ж шок, саме тому думаю що я тут не витримаю, в голові не вкладається
-
Так і скажу людині з мачете, а нічого не вийде, я історію зі статистикою вивчив
-
Та лааадно) вон люди по 20 років живуть і нічо . То просто якись невдаха йшов . Бʼюсь об заклад не знав ні історії ні статистики, от і попав в просак.
-
Я не завжди маю змогу слідкувати за кожним повідомленнями що були раніше, тому і запитав.)
-
Доброго дня. Здається 1 -х бедрумна квартира в саблет з 15 листопада,85 Garry st 1150$ Паркінг підземний оплата окремо 105$ В ціну входить:вода,басейн,сауна,джакузі. Оплата окремо за електроенергію. Пральна та сушарка у квартирі. Спортивний зал 30$ За детальною інформацією пишіть в особисті повідомлення.
-
У нас в групі району на фейсбук кожен день пости типу «у кого вкрали оцю штуку, її викинули нам в сміттєвий бак», «перевірте чи у вас в гаражі не пропало щось там, бо нам на камерах було видно як три мужика вночі тащили то по беклейну», і тд. 😂 реально кожен день )
-
Доброго дня. Хотіли для відкриття RESP зробити дитині SIN, але Сервіс Канада відмовили. Мовляв у неї тільки дозвіл на навчання, без можливості працювати, тому і не можна. Але у банку говорять що інші робили на малих дітей... Може є у когось досвід?