Українська Манітоба
-
Мені на пошту прийшов величезний корпоративний журнал і бюлетень для голосування від Wealthsimple. Кажуть, треба проголосувати, а то вони самі проголосують за мої акції. І конверт для відправки мого бюлетеня в США вкладений. Все таке велике і серйозне і важило десь півкілограма, що я одразу вирішила, що мені кабзда і мене депортують прямо сьогодні 👀 Скажіть, будь ласка, що це все таке? Я дупля не відстрілюю, хто ці люди, можна я не буду голосувати? Мені це чимось загрожує?
-
Дякую!
-
По перше, десь ви відмітили що хочете отримувати ці матеріали по пошті. По друге- ваш вибір 1) проголосувати 2) проігнорувати 3) надати право Голосу комусь іншому. Якщо ви не маєте значного пакету акцій, ваш вибір між цими 3 варіантами не має ніякого значення.
-
У мене 5 штук)) теж, мабуть, викину)
-
До речі, якщо вам дійсно цікаво взнати більше про компанію - рекомендую передивлятись investors presentations на їх сайті та слухати earnings calls кожного кварталу. Це дуже корисно взагалі для розуміння ведення бізнесу і для власної самоосвіти- якщо колись будете керувати чи володіти publicly traded companies
-
А де ви кажете в аппці ви це дивитесь? 🤔 не бачу тут інфи про 24 мільйона
-
Дякую!
-
Дякую! У мене найбільша частка в моєму портфелі у TWG, гонконгського виробника ікри. Вони зараз обвалились і мені трохи переживатєльно, але у них і на сайті, і в новинах, які я по них шукала, просто нуль якоїсь інфи, по якій можна було б зрозуміти, що у них там відбувається після випуску останніх акцій. Правильно я розумію, що існують якісь платні ресурси, де така інформація по компаніях презентується?
-
Можете прийти на подію в просвіті, ми тисячі збираємо
-
А нічні клуби? Для когось горе а комусь «мати рідна»
-
Питання законності можете залиши , "конституція на паузі",а закони там крутять в ту сторону як їм потрібно. А як щодо концертів і спортивних турнірів,які проходять ?(Футбольна ліга,концерти Вакарчука, 95 кварталу і т.д.). Багато людей ведуть "звичайний" спосіб життя (для них це вже буденність і багато хто не звертає увагу на те ,ходять на роботу,в магазини і т.д.),тому підуть і голосувати,якщо будуть вибори. І на додаток ще є Дія.
-
І раз уже про це мова, Dmytro хто за вашим досвідом добре менеджить інвестрахунки, окрім Questrade? Вони мене лякають, другий тиждень не можуть відкрити акаунт після підпису, все висить, скільки ж років їм знадобиться, щоб щось віддати з моїх коштів. У кого ще можна відкрити, поки ще є час в цьому році на FHSA?