Українська Манітоба
-
Дивіться, особисто я прихильник донату напряму на ЗСУ через рахунок НБУ. Що регулярно і робимо. Я вважаю це найефективнішим способом підтримки ЗСУ. Дрони сам їжджу купляю на kijiji, передаю до Торонто, звідти в Україну - це довго і не дуже ефективно, хоч я і беру в тому участь, бо допомагаю знайомим. В Україні є кілька потужних фондів, які купляють дрони в промислових масштабах - туди можна донатити також напряму.
-
Так, українці живуть життям, я цього не заперечую, і відвідують концерти і т.д. Але мова не про це - я написала, що вибори в воєнний стан не проводяться, це прямо заборонено законом. Тобто їм спочатку треба змінити закон. Для проведення виборів треба гроші - більше 5 млрд, якщо ЄС профінансує - то може Зеленський і піде на це...
-
Основна причина виникнення війни — прагнення політичних сил використати збройну боротьбу для досягнення різних зовнішньо- та внутрішньополітичних цілей. Ці рядки з Вікіпедії. Про що ми тут будемо спорити якщо такі як ми нічого не вирішуємо окрім як бути гарматним мʼясом на війнах
-
А, ок, дякую
-
Ми донатимо напряму окремим бригадам.
-
Тут на 💯
-
Не забувайте що це і додає до корупції (централізація)
-
Якщо хтось шукає куди задонатити кошти напряму на дрон в бригаду на передову, то можу дати посилання на реквізити. Сім’я знаходиться тут, батько воює.
-
Привіт, красуні! ✨ Я візажист з Вінніпега, і з радістю запрошую вас на професійний макіяж будь-якої складності. Працюю у затишній та комфортній студії за адресою 55 Arthur St, де все створено для вашого максимального комфорту. Я створюю різноманітні образи: від природних нюдових до яскравих вечірніх, сценічних, весільних та навіть дитячих макіяжів. Допоможу підготуватися до будь-якої події — будь то весілля, вечірка чи фотосесія. Також пропоную послугу створення повного образу: зачіска + макіяж за дуже приємною ціною. Зачіски будь-якої складності, а також укладки на Dyson – щоб кожен ваш локон був ідеальним. Більше моїх робіт можна побачити в Instagram, де я також часто шукаю моделей на макіяж за вартістю матеріалів. Не зволікайте, пишіть у особисті повідомлення для запису! Буду рада допомогти вам виглядати неперевершено на будь-якому заході. 💄💫 www.instagram.com/muanna.wpg?igsh=MThjN3U3emk3dXdveA==
-
Дякую!