Українська Манітоба
-
Іммігранти, які приїхали до Канади 20 років тому, чули від українців, які були тут з 80-90х: "Ви вже пізно приїхали до Канади. Вже не заробите на життя тут. Хіба тільки "на пироги йдіть" - це типу доступна робота тільки ліпити вареники Іммігранти, які приїхали до Канади 10 років тому, чули від тих, хто приїхав 20 років тому: "Ви тут не заробите, Канада вже не така, як була. Навіщо ви приїхали... Хіба тільки "на пироги" підете робити". Українці, які приїхали до Канади у 2022, кажуть українцям, які приїхали у 2023 чи 2024: "Не їдьте до Канади. Звідси всі тікають. В Європі краще, тут не заробите... Роботи нема навіть "на пирогах"...
-
Подивимось Я не молодий щоб час був
-
З часом визначитесь з навчанням/професією і нетворкінг появиться;)
-
Залежно, що ви хочете. Є купа професій, де не треба вчитись роками. Хтось каже 'хочу заробляти $35-40/годину, але не хочу довго вчитись'. Окей - йдіть на 10-12 тижневі курси на оператора спецтехніки (ескаватор і т.д.). Робота круглорічно в основному, працюєте в кабіні, де є кондиціонер та пічка.
-
О це - по ділу! А можна ше кілька подібних варіантів? )
-
В мене теж 😂 Особливо чистими 😁
-
Отож, Поки 15 є Але скоро вже не буде, я ж про що Ну то таке, буду дивиттися
-
Я теж вже маю трохи рочків:) Подумую іти далі вчитись 🫣😁 В Канаді ніколи не пізно:)
-
Але треба і міру знати 🌚