Українська Манітоба
-
Ого, а в нас вчитель в 77
-
Додам ще професії в освіті
-
Отримував cpp, зарплату, і ще й робочу пенсію 😅
-
А з іншої сторони молоді жаліються що немає роботи :))
-
Canada has suffered for years from shortages of teachers and other educational staffers, such as educational assistants and resource teachers, but the impact has varied across the country. Rural and remote areas, for instance, have long struggled with the problem. www.cbc.ca/news/canada/education-educator-shortages-1.7156002
-
True enough! В нерсінг нема такої проблеми, хочуть/намагаються повертати/заохочувати медсестр на пенсії;) але поки що ніхто не повернувся 😁 Чекаємо на graduated, я їх люблячи називаю “fresh blood” 🤗
-
Наш бувший премʼєр був вчителем щось 2 роки 😀
-
Нажаль Так, за Вінніпегом і на півночі вакансій багато. У Вінніпезі конкуренція жорстока. Але зараз діє новий контракт і до 14% підвищення зарплати, плюс 3-5000к за працю на півночі.
-
Ви про Палістера?
-
Напевно літературу викладав, бо тільки балаболити і може🤣
-
Спільното, маю рандомне питання, яке багатьма може бути сприйняте расистським, але ну шо поробиш, якщо мені цікаво :D Ви отримали листи від ваших CEO про Дівалі? Я отримала два, але жодного про Гелловін. Якесь вибіркове святкування diversity відбулось, і мені цікаво, чи це статистично всюди так, чи в окремих місцях.
-
На Pembina не знаю як в інших .
-
Ікра зараз на знижці 11 доларів в Фрешко 🙂