Українська Манітоба
-
Моя теж нажаль…
-
Недавно ж писали тут про небезпечний газ який просочується через тектонічні плити (чи щось того), аналогічно всі в кого мінімальні проблеми з шкірою були/є всі тут отримали рецидиви і по екземах і по псоріазах(я за Манітобу і її клімат) Це ж просто не всім підходить, не одні ж вихлопні гази створюють загальну картину, але їх тут якраз немало, живем же ми не подорозі від одного до іншого населеного пункту, з дітьми граємо на бекярдах теж в населених пунктах де майже кожен дорослий має машину.
-
400
-
Це мабуть тому, що приділяється увага. Навіть у Фуд банк зареєструватися - там є обов'язкове питання чи є алергія і на що. Сортують окремо безглютенові продукти, є продукти для людей, що з целіакією. В Україні всім, починаючи з держави, начхати шо там в тебе чи твоєї дитини є. Всі аналізи на алергію коштують як крило літака і до нормального алерголога ще спробуй попасти
-
$500 і можуть не вибачатися
-
Можете спробувати аргументовано написати у BBB.org Може підключиться інша команда і запропонує краще рішення. В мене ігровий акк викрали, через офф підтримку не міг майже рік відновити. Через bbb повернули через тиждень.
-
Обережено, зараз налетять адепти монобанку :)
-
Дякую