Українська Манітоба
-
Раз в мене було $400 за місяц лютий, в рентовній 2-х бедрум апартаменті з baseboard hitters;)
-
Дивимось в більшості на Австрію. Статус біженця все ще видають (і будуть до 2026 року), але не можу знайти конкретних відповідей чи досвіду людей щодо отримання чи відмови статусу після того, як вже маєш CUAET
-
Я це розумію. Питання в тому чи впливає CUAET на отримання статусу біженця у Австрії
-
В Німеччині статус CUAET точно впливає, там є навіть кейси анулювання перебування за 24 параграфом, якщо просто навіть з'явилась віза. Знаю особисто цих людей. Чула аналогічне про Чехію, але про Чехію це неточно
-
знайомий поїхав в Польщу, три місяця тому, все оформив, можу дати його контакт
-
Так і є Ми анулювали чеську
-
Запрошуємо на стретчинг у НЕДІЛЮ о 18:00! Друзі, це чудова можливість розслабитися та попрацювати над гнучкістю разом із нашим тренером Поліною! Заняття відбудеться о 18:00 в Kazka Dance Studio. Ціна заняття всього 15$. Приходьте заряджатися енергією, гарним настроєм та здоров’ям! Для запису пишіть @ohwhoissheidk Не пропустіть – чекаємо на вас! 💫
-
📢 Запрошуємо всіх на йогу в цю суботу! Щосуботи о 18:00 проходить тренування з йоги під керівництвом нашого тренера Тані Медвідь. Це чудова можливість розслабитися та відновити сили після насиченого тижня. 🧘 Йога – це ідеальний спосіб покращити фізичне і ментальне здоров’я, зняти стрес, підвищити гнучкість і знайти внутрішню гармонію. Заняття підходить для всіх рівнів підготовки! 📍 Де: Kazka Dance Studio 💵 Ціна: 15$ ⏰ Час: 18:00 кожної суботи Запис на заняття у Віки: @ohwhoissheidk Приєднуйтесь, щоб подбати про своє тіло та душу разом із нами!
-
Ви в якійсь іншій Україні жили, в моїй Україні було гірше повітря, ніж в Канаді, датчики зашкалювали… дім і машина - це звичайний спосіб життя був у мене останні 10 років з дітьми… бабусь і дідусів в селах не мали. Діти алергіки і дуже багато в Україні алергій у дітей, бо якість повітря і води і продуктів дуже погана і це я жила останні роки під Києвом в лісі, в Канаді в цілому краща екологія..
-
Після 1986 року по всій Україні недуже з екологією 😞
-
Шоб зробити висновок по екології для мене достатньо було проїхати по 1000 км на захід і на схід … ( на північ максимум 200 км їздив). В Манітобі і сусідніх провінціях Які вихлопні гази? 😆 тут населених пунктів така кількість і на такій відстані…. Шо я навіть не знаю які взагалі можна мати претензії до екології
-
У всіх різний досвід Я все життя прожила в Чернігові у батьків дім під лісом, всюди багато дерев, якщо брати застосунок який перевіряє якість повітря то там майже завжди влітку воно показувало кращу якість. Але Чернігів вцілому зелене місто і не така кількість населення як Київ. Машину ми мали але користувались нею не прям постійно бо і робота і друзі родичі на одному районі. Але вцілому я й не заперечую що також багато алергій, я про це ніде й не писала, просто цікаво було б статистику побачити бо мені тут теж видається більшим на перший погляд наявність алергій