Українська Манітоба
-
Так і ціна відповідна. Дім більше б коштував
-
Вічно молоді 😂
-
www.realtor.ca/real-estate/27675475/79-bill-blaikie-bay-winnipeg-kildonan-meadows
-
Brand new Samsung phones with such a good deal. It’s in stock comes with the Samsung receipt : msg for more details S25 Ultra Black Titanium 512 1650$ real price is ( 2200+tax ) S25 Ultra Gary Titanium 512 1650$ ( real price is 2200+tax ) S25 256 Mint green 1000$ ( real price is 1280$ + tax ——————————————————-
-
Для мене теж загадка. Я ще розумію, якщо більш-менш якісь нестандартні ситуації, типу «працюю фул-тайм і ще є підроботка/свій бізнес». Ну ок, тоді може простіше комусь заплатити… А коли просто «одна робота, і це не свій бізнес» - ну реально 🤷🏻♀️ 10 хвилин в програмі велссімпл, воно само підтягне всі ваші документи, само питання поставить, само все заповнить і в податкову відправить.
-
Та да, в мене ще цього року добавився fhsa,tfsa,dcpp і то походу то всьо може само підтягутись через той ж самий wealthsimple і questrade.А як не то сам розберусь,що там до чого. Доречі в кого ці усі аккаунт є ,то dcpp зараховується як RRSP ?fhsa,tfsa треба чекати від них довідок і все наскільки я розумію.