Українська Манітоба
-
Дякую;) Памʼятаю як ми приїхали в Брендон, нас поселили в готелі на дві ночі, бо на ферму відразу не можно було, треба карантин 48 годин витримати overseas:) чемодани наші загубились 🤦🏻♀️, олімпіада якраз в Канаді проходила, там такий дурдом був в тому Торонто 🤪 Сидимо ми такі в готелі без чумаданів, за вікном снігу по коліно, на вулиці -20 🥶, короче романтика 🤩
-
Вітаємо :), а ми вже перестали рахувати роки)
-
Це точно! Не забуду своє враження від того снігу який сліпив очі, огромезні траки, як ми пішки йшли з готелю до корал центра, там в нас всі магазини, від волмарта до вінерса, і перший наш обід був в Монтані, на бум так зайшли шось поїсти, без машини, ножками 😁
-
Вітаю! 🥳 Святкуйте несамовито! Ви вже сходили за дабл дабл? За баттертартсом?
-
Проте є що згадати. Думаю, що в кожного є свої моменти з імміграції, які будуть згадуватися з плином часу 🙂
-
:(, жаль що багато новоприбулих нам «закидали» за плановану імміграція, не знаючи яких труднощів ми пережили…. Усі ми тут іммігранти…
-
Встигнете, все по переду 🤗
-
Смакота
-
От вони) А ви не у Вінніпезі живете, так?
-
Мої перші враження — всюди великі відстані в Вінніпезі і багато вільної земли. Фотала друзям, вони питали чи це точно місто чи десь у полі. А ще я випадково рік тому побачила що у дантиста на вході треба вдягати бахіли на взуття! Була дуже рада що побачила, вдягла. А то би поперерлася в грязюці, ото би було позорисько.