Українська Манітоба
-
Вітаю! Як можна потрапити до групи Файні пані Манітоби
-
Так маємо Якщо вам ще вона потрібна
-
Можу віддати
-
#job Construction specializing in siding, soffits, fascia and eaves-trough. Must be ok working with heights Physical stamina - lift up to 35-40 Kilos Experience with driving a large truck and trailer (Class 5) is a tremendous asset. Tools provided Basic English is ok Starts at $18 but goes up depending on experience. Send resume to [email protected]
-
Багато висококваліфікованих українців з усього світу(Україна, Ізраїль, Близький схід, Європа, Сша, Бразилія, Азія, це тільки ті що я бачив...) їдуть в Канаду по цій програмі, в майбутньому емігрують, внесуть значний внесок в економіку і розвиток Канади. В основному дуже конкурентні професії в світі, англійська вищий і середній рівень....
-
А ще багато «какаяразніца»
-
Бо тут кожна праця має поважається. Але якщо стільки кваліфікованих фахвців то це і мінус для України.
-
Вітаю. Вирішила продати свій мак, так як більше ним не користуюсь (зараз, в основному, на планшеті). MacBook Air 2017 За деталями пишіть в приватні смс
-
Мені наприклад резюме з манітоба старт починає давати плоди, почали хоч відповідати на резюме онлайн
-
Навіть дуже !😉
-
Доброго вечора! Хто змінював адресу місця проживання в sin(податкова) ?
-
Здається в оренду 2-бедрумний будинок (2 поверх дюплексу з окремим входом), саблет до 31 серпня з можливістю продовження аренди. Адреса: 458 Inkster Blvd, Winnipeg. Ціна: 995/місяць (входить у вартість інтернет, парковка на закритому дворі) Електричне опалення з регулятором в кожній кімнаті, бомбезна нова пральна машинка і сушка (власник купив 2 тижні тому, бо стара зламалася). Дуже сонячний, затишний будинок в прекрасному районі, лендлорд дуже привітний і лояльний. Оренда можлива з 25 лютого. Ідеальний для пари. Порядність, чистоплотність та платеспроможність обов’язково. Дуже люблю цей будинок, не переїжджали б, якби не потребували більшого будинку, знайшли в цьому ж районі. Для огляду прошу писати в приватні повідомлення