Українська Манітоба
-
Доброго дня, не приходить код на емейл для підтвердження електронного адресу при реєстрації на порталі для реєстарції в консульство, вже пробував всі пошти які міг і нічого не приходить. Можливо в когось була така проблема і знайшли як це вирішити?
-
Дуже дякую, буду пробувати далі)
-
А яку пошту використовували? Gmail?
-
Спасибі 😊
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка чи ще обмінюють водійське посвідчення, якщо людина отримала візу тільки в цьому році і прилетіла два тижня тому?
-
Я не пломбувала в нього. Я маю ретейнери на зубах після брекетів. Так от один ретейнер був відклеївся трошечки. Я ходила до двох різних лікарів, всі сказали що треба знімати і ставити нові. Звичайно за гроші, звичайно це не дешево. Хоча вони були поставлені тільки 2 роки тому, у дуже доброго ортодонта в Києві. Коли пішла до Стефана, він просто підклеїв. Був дуже здивований пропозиціям замінити ретейнери. Я знаю багато його пацієнтів, молодих канадців 🙂 У всіх гарні, білі зуби. Це для мене показник.
-
youtube.com/shorts/AD5RXFFBH_E?si=INezYRFKw5wf6K-R Це шо кандібобер тільки здорової людини? 😂
-
Доброго вечора, потрібно зробити новий закордонний паспорт для дитини 15 років. Знаю, що подача разом з одним з батьків обов'язково, а отримання можливе по пошті, чи особисто дитині, але вже без батьків? Хто знає?
-
-
Це якась досить дивна умова, бо принаймні ще роки два тому, якщо ти закінчив канадський вищий навчальний заклад, то можна було навіть не здавати мовний тест для подачі на громадянство - його зараховували автоматично
-
Добрий вечір, Чи є тут батьки у яких діти вчаться у Grant Park school (в ідеалі, якщо на Advanced Placement math)? Якщо можливо, напишіть мені у приватні 🙏🙏🙏, У мене є питання 1) взагалі як вам ця школа? 2) І які приблизно були завдання на вступному тесті перед 7 грейдом(треба програму 6 знати, чи вже і 7)?