Українська Манітоба
-
Переїхав до Канади 2 роки тому. І якось вдавалось знаходити роботу. Але зараз, Я не маю ні якого доходу в свої 18 років і це соромно для мене. Прошу допомогти знайти роботу В місті БРЕНДОН. Дякую Я маю досвід роботи на Construction: 1 year Measurement and Cutting Siding Installation Installation Pipe Warming wall Restaurant: 1 year Customer Service Time Management Waiter Wash dishes Reception for order Dining Service Printing: over 2 year Book binding Diploma Attention to Detail Print Machine Operation Cutting Це весь мій досвід на даний з усіх 3 професій. Мені зараз будь яка робота підійде. Місто Брендон!! Мій номер телефону 403 966 2251
-
Це відповідь щодо пошти gmail
-
🆕 Розʼяснення проблеми підтвердження електронного листа е-Черги 🔹 Оновлена електронна черга користується надзвичайно великим попитом 🔹 Через це алгоритми Gmail почали помилково визначати як спам електронні листи е-Черги з кодом перевірки електронної адреси користувача 🔹 Наразі наші листи навіть не потрапляють до теки "Спам", а просто відхиляються цим поштовим сервісом 🔹 Ми вже контактуємо з Google для зняття цієї проблеми 🔹 Для реєстрації прямо зараз в е-Черзі можна безперешкодно використовувати інші поштові сервіси (наприклад, Outlook, Yahoo Mail, ProtonMail, iCloud Mail, UkrNet тощо). Перепрошуємо за незручності та дякуємо за терпіння!
-
Дякую 😊
-
Ось пані Ольга виставляла раніше… я теж тоді не зрозуміла 🤷🏻♀️
-
Дякую, чи може дитина самостійно забрати паспорт, чи обов'язково у супроводі одного з батьків? Щоб хоч другий раз в Торонто зекономити
-
В оренду житло не важко знайти, з тваринами важче(менше варіантів). Єдина проблема - дата, коли можна заселитися. Деякі з 15 числа заселяють, інші з 1 числа місяця. Буває так, що через пару днів можна заїхати, але це дуже рідко. Середня ціна: 1 бедрумна 1000-1250$, 2 бедрумна 1350-1550$. Ліцензовані дитячі садки 200$ в місяць. Залежить від району й садка ... час очікування в черзі 6-12 місяців орієнтовно, якщо встигнути записатися до серпня, то більше шансів щось знайти. Не ліцензовані садки 30-40$ за добу. Знайти легше, знов таки залежить від району.
-
І подача документів, і отримати із тим, хто подавав заяву і наявність дитини обов’язкова при видачі. Отримувати особисто
-
Вітаємо, Vira Mykh! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Дитина здає біометрію з 12 років. Документи на дитину подає один з батьків. Тобто обоє їдете. Отримувати паспорт повинні бути присутні дитина і той з батьків, хто подавав документи. Без виключень.
-
Я платив за півроку наперед
-
Знайомий рівно рік тому змінював житло. На той момент вже мав рік орендної історії. Знайшли гарну квартиру в новозбудованому будинку на Трансконі за адекватну ціну. Але попросили заплатити за 6 місяців наперед, оскільки для них 1 рік досвіду оренди і наявність стабільної роботи було недостатнім. Він мав потрібну суму, то заплатив.
-
Ви знущаєтесь з чату? Ви ж місяць чи два тому писали _такі самі повідомлення_, слово до слова. І вам надали купу порад, починаючи з того, що оце ваше «резюме» потрібно змінити (і як саме). Дали контакти і посилання на агенції з працевлаштування. Скажіть, будь ласка: - чи ходили ви до агенцій, до яких саме, і що вам там відповіли? - покажіть резюме, яке ви переробили згідно з рекомендаціями.
-
😂😂😂 Як раз оті 3000 допомоги Ще і не вистачило, я позичив трохи Реально тоді думав що вже всьо...
-
Це ж купу грошей треба 😞 Заможній Єнот 🦝!
-
А як ви шукали, бо памʼятаю раніше вас бачив в чаті ? Тут лише 5 тис людей і з них думаю більшість не в брендоні, тому мені здається сенсу розсилати тут нема, краще спитати за поради і тд Переробіть резюме на нормальне і висилайте на індіді під конкретні вакансії в брендоні Якщо в вас школа і нема можливості працювати на постійній основі, то спробуйте staffing agencies які є в Брендоні, там можуть пропонувати щось зі змінами подобово і за це оплачувати Можливо ще можна в свою шкільну дивізію звернутись і вони може щось учням пропонують, але думаю там в основному літня робота
-
Ви в North Kildonan живете? Ми лікували в East Kildonan Dental і в Evergreen Dental. Обома задоволені.