Українська Манітоба
-
А на скільки відсотків звичайно підіймають зп за рік?
-
а змінити платіжну картку в них зайняло 30 днів, і вони зачарджили зі старої, сказали що все ок (я звонив уточнити), а потім банк зареджектів через 3 дня і вони виставили штраф) Тому я думаю в них є якась паперова книга в головному офісі зі всіма банковськми картками - і вони вручну протягом 30 днів закреслюють і пишуть нову
-
3 відсотка від моєї і є стільки, ну трохи вище 😁
-
На 3 підняли Норм, дякую
-
Брав у shawarma blady на сейнт вітал, не погано , але соусу треба більше
-
2.75-3.25%
-
Залежить від компанії , в моїй «допіарній» роботі тільки індексація на 63 центи була минулого року🤢
-
Якщо ви на «річній селері», то нормальні контори підвищують на 2-3% як мінімум щорічно , це просто компенсація інфляції типу. Але може бути і більше, то вже в залежності, як ви свої досягнення «продасте» на annual review. Якщо ви на погодинній оплаті, то зазвичай там підвищення трапляється згідно з «сіткою», яка прописана заздалегідь. Типу «відпрацював 500 годин - підвищення на 50 центів, і так до $20/год, після цього ця зарплатна вилка зупиняється»
-
Всім привіт. Здається в оренду з 30 листопада 2-ух кімнатна квартира. 1590 Дол – Паркінг під накриттям – Стиральна машинка та сушка в квартирі – Підігрів, ізольовані кімнати – Велика вітальня – Допомога 24/7 – Pets Friendly – 200 метрів Суперстор та заправка, макдональдс, сабвей та зупинка, дантист та РБС 175st. Anne's Rd 7км від центру телефонуйте або пишіть 4319901365
-
Тобто самого паспорта не вистачає, а яке це має бути запрошення? Це документ чи від руки написаний листок від того до кого ти летиш? Що за бред
-
Стрьомно якось тепер взагалі в Європу летіти, а то де й в Україну депортонуть
-
можливо запрошення має бути завірене нотаріально, на жаль не знаю. Раніше після введення безвізу, при поїздці в Польщу теж треба було мати пакет документів, десь в інтернеті має бути інформація. Я поділилась досвідом знайомого, і він більше в Німечину не летів, я з цим не стикалась особисто
-
Такі інциденти є тільки в Німеччині, оскільки це одна з небагатьох країн, де ще залишились виплати і можливість отримання статусу. Всіх інших то не хвилює. Достатньо просто не летіти через Німеччину і все)
-
Донт бі соррі, зетс олреді комплітлі андестендбл)