Українська Манітоба
-
Стало гірше 😔 Але в мене і зворотні були
-
Та щось чув таке 😂
-
Що Гроші роздають?
-
Підкажіть , а то 250$ від Трюдо на кожного дорослого прийде?)
-
квитки були далі до Мілану, не допомогло
-
Якщо є квитки далі або квитки назад, все буде норм
-
Так і вони ще страховку питали, якої він сказав не має. То вони не впустили, сказавши, що не вірять, що він покине Німечину
-
Працювали... Мабуть всі кто працював, подивимось
-
То тільки власники паспортів чи ми теж ?)
-
Я теж летіла через Франкфурт. Просили показати всі гроші на картках і номер телефону людини, в якоі я збираюсь зупинитись. При мені ж дзвонили їй. Квитки назад на Канаду були, але не через тиждень -два, а довше. Показувала навіть ПР картку канадську, але вони дуже переживали , аби це не було бажанням лишитись в Німеччині. Почувалася, як бездомний якийсь тих 25 хв, що мене паспортний контроль тримав(
-
Ага, і стягують 120$ на рік за те, що ти тримаєш гроші на сейвінгу і чекінгу. Між TD, RBC і BMO останній був найкращим, тільки вони не хочуть видавати кредитку. RBC — повна бюрократія: присилають форми про те, чи я сплачую податки в інших країнах і т.д. RBC постійно надсилає якісь бумагі та форми, тоді як BMO за 2 роки нічого не прислав. У BMO, якщо маєш на рахунку 5k+, не знімають за обслуговування. А щоб таке було в RBC, треба мати кредитну лінію на хату і ще купу всього
-
Я ще летіла з котом. Бо надовго і не було, з ким тут лишити. То я спочатку подумала, що може то обтяжуюча обставина, але виявилось, що вони тоі сумки й не побачили. Навпаки, я вже потім, як паспорт віддали, то показала кота й питаю, куди мені з нею йти, декларувати іі чи як? А він каже - поняття не маю, йдіть шукайте. Ну одним словом, було неприємно в принципі за все.
-
Наш канадський паспорт- найкращий
-
І зараз повертаються