Українська Манітоба
-
Construction mortgage краще всього брати коли все ж такі маєш куплений лот, на якому плануєш будуватися… Бо так виходить плати за лот кредит і потім ще починаєш відразу платити як тільки банк видасть перший пай на застройку. Ну то моя суто точка зору 🤗 Там дуже добре треба все прорахувати;)
-
От до речи по чому лоти в Вінніпезі? Приблизна ціна? В Брендоні +/- $100К за лот і переважно вже викуплени будівельними компаніями хочеш не хочеш всеодно прийдеться іти до застройщікив, бо вони продають лот якщо будуть вам будувати;)
-
Столиця 😎
-
В Хаміоті були по $1 в 2010 році, бери не хочу😁 Але з умовою що треба було почати будівлю в а протязі року.
-
youtu.be/anwy2MPT5RE?si=SoOWDlkPP9w4Kgcw
-
І шо? Це перелік категорій. Треба мати одну із. За такою логікою, то треба бути особою із інвалідністю, багатодітним, члена сім’ї військовослужбовця і т.д. Тим паче, ні на офіційній сторінці в ФБ, ні на сайті не вказаний отой останній пункт
-
Несправедливо кікнули людину взагалі, він нічого поганого не зробив, просто був трошки ексайтед з приводу росту своєї крипти (якби в чаті всіх банили за ексайтинг, тут би нікого не лишилось 🙄). Я купила вночі 10 000 000 тих капібар, про які він писав, за $152, на зараз стало $210. До мільйона далеко, звичайно, але нічого шахрайського в опублікованій інфі не було