Українська Манітоба
-
Так а для чого Вам чекати? Оформлюйте собі паспорти. Тільки попередньо треба на пошту написати їм і вони нададуть повний перелік документів, які треба мати із собою
-
Я взагалі подумала то жінка:)
-
Я з офіційної сторінки фб то і взяла 😁
-
Ну після кіку повертатись таке собі задоволення, я про те, що не треба кікати направо і наліво)
-
Чесно, я не знаю)))
-
2-х кімнатна квартира в самому центрі , 185 Smith street Це дуже затишна квартира, можна з домашніми тваринами, апартаменти з 2 спальнями і 1 ванною кімнатою, з прекрасним видом і тихою стороною. Щомісячна орендна плата становить $1910, всі комунальні послуги та інтернет включені. Пральна машина і сушарка знаходяться у квартирі. Є 2 паркувальних місця, 185$ кожне, не включені в оренду. Так само в будівлі є і включені: - Новий тренажерний зал із великою кількістю обладнання - Спа - театр - Додаткова Пральня на 2 поверсі (за додаткову плату) - Кімната відпочинку на 2 поверсі - Барбекю, парковка для велосипедів, ванна для домашніх тварин - Кавовий бар Lavanda на першому поверсі Для отримання додаткової інформації або запису на перегляд пишіть у приват, будь ласка
-
www.facebook.com/share/p/1539rQinn3/?mibextid=WC7FNe Катерина скинула посилання, що все-таки для Вінніпегу такої умови немає. Так що, може, і вийде :)
-
Блін, монті, то була наркоманія, коли інет був у 3х людей тільки 😂
-
Якщо гостра, думаю так В мене болів ну і ще трохи залишається (панкреатит) то лікар який оглядав сказав що якщо буде сильніший та гострий біль - в emergency