Українська Манітоба
-
Можливо порада така собі, але якщо ну дуууууууже нервує - то можна собі прямо виписати основні фрази… … Ну і онлайн перекладачі завжди працюють. Так що у ступорі можна і ними користуватися
-
Пандемія вже пройшла, ковід зараз прирівнюють як звичайна простуда/грип…ніяких рестрикшенс нема, пройшли ті часи коли можно/треба було по 2 тижні сидіти дома і на роботу повертались якщо тест негативний.
-
Message from user ... has been removed because this user is in spam list (???)
-
Привіт. В наш офіс шукають адміністратора IA. Обов'язки будуть заключатись в спілкуванню з великою кількістю Фест натіонс по телефону ( і вести пару Фест натіонс комюніті) в спеціальній програмі IA. Вимоги - гарна англійська ( розмовна і письмо). Всього решта навчать. Резюме можна скидувати на електронку: [email protected] #job
-
Якщо вам так часто треба накачувати колеса, можливо там мікротріщини, через які виходить повітря (і тоді краще б змінити резину), або пробите колесо (або всі). Тому що за нормальних обставин колеса качаються тільки під час заміни шин і більше вони не повинні спускати. Можливі незначні падіння тиску від переміни температур, але загалом повітря не повинно тікати. Звичайно береться до уваги перепровірка тиску коли колеса міняються на сезон, якщо є два комплекти на зиму і літо.
-
Ой, не переживайте 🤗 Соромно було мені їздити на flat tire 🛞, а я навіть і не помітила 🤦🏻♀️ Поки чоловік не спитав, в мене все добре і як того можно було не помітити?! Цвяха десь спіймала…🤷🏻♀️
-
але майте на увазі, що він на акамуляторі, тобто якщо залишати зимою в машині то сяде душе швикдо і в саме той час, коли потрібно накачати. В мене такий - www.canadiantire.ca/en/pdp/motomaster-12-v-digital-compact-air-compressor-tire-inflator-4-min-0095204p.html?rq=tire+inflator
-
Найменша проблема зі всіх якщо чесно Гірше вже потім в адаптації (шукати роботу (її і з анг не всі находять, з документами якщо тривалі плани на Канаду і просто в побуті сумно що навіть смол толк підтримати не зможеш), а офіцерів бачиш перший і останній раз якщо не часто літаєш туди назад
-
ну ми тут можемо написати, типу thanks for letting us know 🤗