Українська Манітоба
-
Увага: Мова чату українська та англійська! 😄
-
Ха! Це взагалі не час очікування😂 Не дай Боже вам дзвонити в фініншал фрауд відділ в рбц! 3 дні підряд по 3 години очікування. І тільки в суботу о 6:30 ранку я зміг туди додзвонитися за 40 хвилин!!!
-
А також цікаве відео про Вгорі Вереса: youtu.be/W-JrzD6RgOI?si=rc1xxkD8nJJV9yeV
-
мені на минулій роботі босова приносила мед і імбир, щоб я не кашляла, і відправляла додомку, коли зовсім лихо було. там, де я зараз, менше такої «жестової» емпатії від менеджерів, але мені якось сказали, щоб я не вносила взятий лікарняний у календар, тому що це впливатиме на оплату (на той момент в мене ще не було лікарняних накопичених) такий середній накопичений досвід тут поки маю)
-
Ось я так спробую Тим паче багато вью не буде В мене ціль велика компанія
-
Dmytro @western9 @AnnaKWinn @smith1988 Victoria ви або хтось інший зі старожилів/новоприбулих раптом не знайомі з україно-канадською зіркою ультрамарафону Ігорем Вересом який розпочинав свою бігову кар'єру в Манітобі по приїзду в 2015р? Ось є цікава стаття про нього: life.pravda.com.ua/society/ukrajinec-vpershe-peremig-na-barkley-marathons-2024-300778/
-
Так а шо ковід поміняв? Відкрив їм очі на європейську расу, чи шо?;) тим паче він від них і пишов, чи вони так не думають?
-
RBC та BMO - це страшний сон українця який користувався Mono чи Приват24 🙂
-
Ігорь весь Брендон оббігав взад вперед, це не реклама, це факт! ❤️
-
Я ще не 50+ але то моя вже шкала 😂 Випереджаю графік:)
-
А ок, обіженки…:(
-
Гроші з туристів не стало)))
-
Вони закрили кордон на три роки . Там була жопа . В місті на 18 мільйонів людей жодного кейсу ковіда . Але коли був новий кейс , то у всіх новинах казали що це пришедшей кейс із-за кордону. Що хтось прилетів із-за кордону , та привіз. А хто це мог бути? ІНОЗЕМЕЦЬ. І новини це форсили три роки. Що іноземці- то зараза . А те , що іноземці три роки не могли перетнути кордону, і всі іноземці в Китаю, там сиділи то початку пандемії , і не можуть виіхати(тому що назад не впустять) - нікого не цікавило. Китайці робили донос на іноземців «я бачив у себе в будинку іноземця» і починалася жопа , охота на відьом . Деяких просто виставляли на вулицю , когось заварювали в дома . І так усюди . В автобус не зайти, такси викликаеш- таксист двері не відчиняє. Не заселять у готель, не впустить в тренажерний зал, басейн, будь який заклад, навіть у лікарню. Там приколів на декілька сезонів серіалу вистачить. Потім ще був манкіпокс у той самий час , коли головний вірусолог країни каже на аудиторію в півтора міліарда людей (не дуже маючих критичне мислення) , що манкіпокс- це хвороба від іноземців . Головний превентивний метод- не торкатися іноземців і не бути біля них поруч взагалі . Тепер трошки уявляєте ?
-
Іноземці були ключовими фігурами в трьох основних нелегальних сферах де можна було швидко заробити шалені гроші: вчителювання, моделінг, і проституція. Коли закрили кордони і багато іноземців не змогли повернутися в Китай - втрати у «бізнесів» були колосальні. І рєбята мусили вчитися виживати якось уже самі. Тому навіть зараз з поверненням іноземців уже ніхто так не хайпує і гроші даються тяжче