Українська Манітоба
-
Якщо коротко, то в кожне своє розставання з колишнім вона не тільки сидить і плаче, а і пише пару крутих пісень про цього колишнього) Це як мінімум вигідно)
-
Якась азійська країна, боюсь помилитись, здається, Сингапур, заплатила багато мільйонів доларів за ексклюзивні концерти Свіфт в регіоні. Щоб вся Азія з'їхалась на концерт і качнути економіку) І також мені траплялись економічні розбори впливу концертів Свіфт на економіку регіонів, де вона виступає. Тобто місто інвестує в те, щоб вона приїхала і заробити на готелях і ресторанах. Це все дуже цікаво і вона сама цікава
-
і що вже казати про Квін чи MJ
-
ну або просто комусь подобаються декілька тем музичних
-
і як мінімум через це вона стає типу "ближча", бо багатсько людей колись переживали оце все і мали ті ж відчуття, деколи просто хотіли, аби їм хтось поруч сказав щось подібне як от у піснях буває...ну а потім воно і розростається...стає ближчим для більшої кількості людей різновікових...
-
Це який район?
-
тим паче телик можна купити у будь-який момент...і з часом будуть все кращі моделі а із виконавцями воно працює у зворотньому напрямку 😅
-
я також у її прольоті😅
-
Телевізор - це просто ще один шматок металу в дім, а концерт вона згадуватиме перед смертю. Неспівставні речі
-
У мене в apple music є тільки Lover, мені подобається іронічна мелодія) Всі інші якось на один мотив, але я і не зовсім її цільова за віком 😁