Українська Манітоба
-
бо телик буде стояти у магазині і далі, а концерт із його вайбом - пройде...це більше про невловимий момент
-
років 5 назад були на концерті Расмуса (була річниця виходу "Dead Letters") і розірвали вони так смачно - шо...блін...і молодість згадали, ше й потусили прикольно
-
Були в Монреалі та Торонто минулого року Flair + недорогий готель Dreams need to come true
-
Просто в наші часи стати музикантом простіше,завдяки автотюну і іншим ніштякам . Як і соціальні мережі зробили з звичайних тьоть ,та дядь - блохерів . Стає просто більше вибору , і якість зараз дуже суперечлива штука . Для когось автотюн то верх якості . Творчість не має чітких стандартів .
-
Я страшно шкодую, що не була на концерті трьох тенорів в Римі на початку 90-х. Паваротті, Домінго і Карерас. Вони тоді розірвали всю Європу, а потім і не тільки Європу, весь оперний світ ненавидів їх за ці гонорари. А я не бачила!!! Проблема в тому, що я тоді тільки вчилась ходити і їла не сама, але час пропущений, вже все!
-
ви, певно, не дуже розумієтесь у цьому мистецтві, раз таке пишете... якраз у музиці майже все прописано (я зараз маю на увазі саме велику сцену та виконавців,які саме виходять нести гарне...я не про треш) від музичної теорії (що сама по собі то майже все математика, не більше), і до поведінки на сцені (сценічна культура)
-
початок нульових буквально перед тим, як він офіційно простився із сценою
-
Мені здається ,що ми з вами про різне . Я кажу , що мірилом в музиці ,якщо прибрати академічний стогін естетів ,то є гроші . Раніше шили сукні ,для королев місяцями ,а то і роками . Але зараз є той самий H&M . Чи він поступається тим нарядом ,які були створені пару сотні років тому назад в якості і в складності виготовлення ? Мабуть так ,але зараз дуже рідко побачив даму в такому платті . Так і музика , стандарти її міняються , так як міняються потреби суспільства ,та можливості . Академічний вокал , оркестри , більш не завойовують мільйони сердець , і не є у топах білборд , а ось умовний Lil doughnut може .
-
Рілі? Лучано? 🥺 В якому році? Якби не його голос, я б уже поїхала головою в цій імміграції, чесно. На мене він діє як антидепресант і я хочу жити знову)
-
я вживу слухала (окремо правда) Лучано та Пласідо... я, чесно, наче і розумію, чому італійцям так легко оте все кантаре, але...я просто застигла, слухаючи...
-
Ви значить не зрозуміли... зрозуміло
-
Я просто хочу сказати ,що творчі професії , це не щось стабільне ,щось що не міняється сотнями років , а музика це саме про творчість . Так само і якість,дуже спірне поняття в цій галузі , хтось вважає ,що якість це гарний академічний спів ,хтось вважає що класне продумане шоу під час виступу ,хтось на текст звертає ,є музичні критики ,які мають свої критерії , але зовсім не згоден з тим , що якість музикантів зменшується . Бо що саме якість в розумінні людина,тільки вона знає .
-
бо класичка музика та вокал...кхм...мають так званий "поріг входження" не всі і зрозуміють його, бо над тими творами треба думати частіше, аніж просто вушка розвісити... деколи, навіть дивлячись шось із репертуару класичного балету (не читаючи при цьому самих творів на основі яких ті самі балети були написані) буде доволі важко розібратись
-
Я більше дилетант, ніж прям вивчала, у мене 5 класів музичної школи (з 7))) та відвідування музлітератури у віці, коли я щиро вважала, що Мажор і Мінор - це єврейські прізвища)
-
боюсь та соромлюсь запитатись, а що Ви із музичного мистецтва вивчали🥹 доречі, класична вокальна техніка застосовується абсолютно до будь-якого вокалу - бо це просто основа всіх основ, просто база, якою мають володіти абсолютно всі вокалісти (навіть і ті, хто виконує прийоми екстримального вокалу)