Українська Манітоба
-
Я використовую багато різних показників, просто GDP це найбільш зрозумілий і комплексний показник який ілюструє загальну картину в довгостроковій перспективі
-
Тобто ваше питания звучить так, що допоможить знайти показники, які покажуть що ліберали хороші? Бо за стандартним показниками (як теж GDP per capita) выходить що ні, але хочеться вірити що хороші))) не може уряд, який роздає нецільові гроші на Різдво просто всім, бути економічно сильним. Ви по собі не відчуваєте, ви стали жити краще чи гірше останні роки?
-
Добре, то вже більше ймовірності що машина заведеться з ранку.
-
Я подивився різні показники І прочитав декілька економічних статей. Канада все ще на високих позиціях, але втрачає, і по показниках вона не суперово справилася з кризою (але і не найгірше) Далі, мені і читати не треба, я бачу ціни 😱 І ще що мені не подобається, це що відбувається з нашим сусідом США.
-
Ні я про лібералів взагалі не кажу, крім того що я не думаю що їхні дії сильно погіршили економіку Канади включно з роздаванням 250 доларів і зняття податків на пиво, але так виглядає, що вони до вас прислухаються, зараз зупинять ріст населення і gdp per capita почне рости. Є такий індекс як consumer confidence оцей так падає, навіть по цьому чату видно. Я не став жити гірше навіть якщо не враховувати збори на зсу, але я не показник, тому хочу розібратись, що так лякає шановних дописувачів що вони кажуть, що економіка Канади в рецесії
-
Але я не те що б в паніці))) Поки мабуть за рано І зі всіх країн - все добре 🔥 А з показниками США я і не дивлюся, бо виграв би я два роки тому грінку, то мабуть поїхав, зараз - ні, бо органічно не можу сприймати Трампа (то мої особисті відчуття 🤷)
-
Все ще wise
-
Підкажіть будь ласка як краще відправити гроші в Україну? Чула що там якісь обмеження по переводах ввели
-
Добре, давайте поставимо питання інакше: Ми ж обираємо лідерів, бо віримо, що їхні дії покращать наше життя, а не навпаки, правильно? *Україна - це виняток, давайте винесемо за дужки
-
Усім привіт! 🎁 Мене звати Ігор Ісаєв, я сертифікований канадський перекладач. З радістю допоможу з перекладами з будь-яких мов для: 🇨🇦 імміграції (IRCC, IRB, Passport Canada, MIFI) 🇨🇦 отримання водійських прав (DriveTest, SAAQ, MPI, Service Alberta, SGI) 🇨🇦 освіти (WES, IQAS, ICAS, ICES, CES) 🇨🇦 роботи (резюме, довідки про досвід роботи, PEO, OCT, отримання ліцензій доктора /архітектора/бухгалтера тощо) та будь-яких інших потреб. Пишіть на [email protected], у приватні повідомлення в Telegram, або залишайте заявку на сайті 💌 🔥 До 31 грудня 2024 року за промокодом «MANITOBALIFE12» діє знижка —10%! 🔥 #перекладач #переклад #перекладдокументів #імміграціявканаду #імміграція #IRCC #translator #translation #certifiedtranslation #certifiedtranslator #apostille #апостиль
-
Тобто в час, коли головна пошта країни паралізована страйком (і багато сервісів стало), люди вимагають більшу зп, уряд просто роздає 4 млрд грошей як подарунок?) але ж вони не такі погані, тому можна і на наступних виборах за них голосувати, може і гречку роздавати будуть, теж приємно)