Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 223.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Оце мене більше турбує
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Я використовую багато різних показників, просто GDP це найбільш зрозумілий і комплексний показник який ілюструє загальну картину в довгостроковій перспективі
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Я розумію, що зараз це ще частковий хайп після виборів. Подивимось після січня, що буде
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Gdp per capita - якби так Україну оцінювали, то ми б були на рівні Африки. Той показник не враховує дуже багато, він добрий для загального і довгострокового порівняння
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Це не відрізняється від більшості інших валют, так долар росте порівняно з іншим світом,на Канаду впливає це саме більше але не все так критично поки що
    1 Reply Last reply
    0
  • t592903310T Offline
    t592903310T Offline
    Sv
    wrote on last edited by
    ставлю, але ж то підігрів масла.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Evgen
    wrote on last edited by
    Тобто ваше питания звучить так, що допоможить знайти показники, які покажуть що ліберали хороші? Бо за стандартним показниками (як теж GDP per capita) выходить що ні, але хочеться вірити що хороші))) не може уряд, який роздає нецільові гроші на Різдво просто всім, бути економічно сильним. Ви по собі не відчуваєте, ви стали жити краще чи гірше останні роки?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Evgen
    wrote on last edited by
    Так, gdp per capita не найкращий показник для порівняння країн, але для відслідковування економіки однієї країни year to year все ще важливий
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Добре, то вже більше ймовірності що машина заведеться з ранку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    Наша не завелась, тобто це не наша, то вiд mpi машина Доброго ранку всiм 🌞🍀🥶
    1 Reply Last reply
    0
  • t508328919T Offline
    t508328919T Offline
    Inquisitor Iks
    wrote on last edited by
    Я подивився різні показники І прочитав декілька економічних статей. Канада все ще на високих позиціях, але втрачає, і по показниках вона не суперово справилася з кризою (але і не найгірше) Далі, мені і читати не треба, я бачу ціни 😱 І ще що мені не подобається, це що відбувається з нашим сусідом США.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Ні я про лібералів взагалі не кажу, крім того що я не думаю що їхні дії сильно погіршили економіку Канади включно з роздаванням 250 доларів і зняття податків на пиво, але так виглядає, що вони до вас прислухаються, зараз зупинять ріст населення і gdp per capita почне рости. Є такий індекс як consumer confidence оцей так падає, навіть по цьому чату видно. Я не став жити гірше навіть якщо не враховувати збори на зсу, але я не показник, тому хочу розібратись, що так лякає шановних дописувачів що вони кажуть, що економіка Канади в рецесії
    1 Reply Last reply
    0
  • t6881591169T Offline
    t6881591169T Offline
    AVL
    wrote on last edited by
    З таким управлінням державою Канаді повезло, що в неї тільки 1 сусід, бо вже роздерли б на куски
    1 Reply Last reply
    0
  • t508328919T Offline
    t508328919T Offline
    Inquisitor Iks
    wrote on last edited by
    Але я не те що б в паніці))) Поки мабуть за рано І зі всіх країн - все добре 🔥 А з показниками США я і не дивлюся, бо виграв би я два роки тому грінку, то мабуть поїхав, зараз - ні, бо органічно не можу сприймати Трампа (то мої особисті відчуття 🤷)
    1 Reply Last reply
    0
  • t508328919T Offline
    t508328919T Offline
    Inquisitor Iks
    wrote on last edited by
    Все ще wise
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Nabatova
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка як краще відправити гроші в Україну? Чула що там якісь обмеження по переводах ввели
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Добре, давайте поставимо питання інакше: Ми ж обираємо лідерів, бо віримо, що їхні дії покращать наше життя, а не навпаки, правильно? *Україна - це виняток, давайте винесемо за дужки
    1 Reply Last reply
    0
  • t5159276384T Offline
    t5159276384T Offline
    Igor Isaev Translator
    wrote on last edited by
    Усім привіт! 🎁 Мене звати Ігор Ісаєв, я сертифікований канадський перекладач. З радістю допоможу з перекладами з будь-яких мов для: 🇨🇦 імміграції (IRCC, IRB, Passport Canada, MIFI) 🇨🇦 отримання водійських прав (DriveTest, SAAQ, MPI, Service Alberta, SGI) 🇨🇦 освіти (WES, IQAS, ICAS, ICES, CES) 🇨🇦 роботи (резюме, довідки про досвід роботи, PEO, OCT, отримання ліцензій доктора /архітектора/бухгалтера тощо) та будь-яких інших потреб. Пишіть на [email protected], у приватні повідомлення в Telegram, або залишайте заявку на сайті 💌 🔥 До 31 грудня 2024 року за промокодом «MANITOBALIFE12» діє знижка —10%! 🔥 #перекладач #переклад #перекладдокументів #імміграціявканаду #імміграція #IRCC #translator #translation #certifiedtranslation #certifiedtranslator #apostille #апостиль
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OS
    wrote on last edited by
    З перекладом з клінгонської теж допоможе?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Evgen
    wrote on last edited by
    Тобто в час, коли головна пошта країни паралізована страйком (і багато сервісів стало), люди вимагають більшу зп, уряд просто роздає 4 млрд грошей як подарунок?) але ж вони не такі погані, тому можна і на наступних виборах за них голосувати, може і гречку роздавати будуть, теж приємно)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags