Українська Манітоба
-
Пам'ятайте, що консерватори мають на меті не тільки зменшити кількість іммігрантів (що в принципі не ж аж дуже погано), але й змінити умови для тих, хто вже Канаді на робочому перміт та PR статусі. Наприклад, одна із ідеї є зробити тестування з англійської чи французької всіх дорослих (не тільки головних аплікантів), хто отримав ПР за останні 5 років. Підвищити критерії для отримання громадянства до 5 років замість 3. І купа інших ідеї, як обмежити медичне покриття для тимчасових резидентів, безкоштовне навчання у школах тощо. Тому дивно, що українці дуже підтримують консерваторів, якщо чесно. Адже це в першу чергу відіб'ється на CUAET українцях.
-
Ото і буду озиратися все життя Ну років 5-10 😢😢😢
-
Офіційна мова Tim Hortons то пунджаб😺
-
Ну якщо частина, яка пройде все це буде жити краще - я за, і буду намагатись відповідати критеріям. А якщо навіть в Tim Hortons буде 50 чоловік на місце, то який смисл сюди їхати. Ось у мене наприклад злидні в компанії почались, дуже падає дохід компаній, бо багато бізнесів і людей вже немає грошей на наш сервіс. І тому якщо я втрачу роботу, то знайти нову буду дуже складно, бо всюди 20-30 імігрантів на 1 місце, а в багатьох компаніях якщо ти не їхнього кольору, взагалі можна не витрачати свій час (та ж охорона в Вінніпезі, або деякі заклади фастфуду, де навіть не спілкуються англійською на кухні).
-
Я працював І зараз зп не 20 ні як І як написали - на такі роботи черги І чомусь канадійці жаліються впевняючи щоб ВОНИ ПРАЦЮВАЛИ
-
Ну якщо в мене буде якась перспектива, і я буду знати що страна рухається кудись, багато нових бізнесів, люди створюють робочі місця, потрібні люди, зп ростуть - то чому б ні. А коли багато з вищевказаних йде до низу, то дуже страшно. Бо якщо завтра мене звільнять, нову роботу я буду шукати дуже довго, або вчити панджаб, то буде легше
-
Краще. Однак, це не має жодного стосунку до урядів ))) Я приїхав сюди за консерваторів, потім були вибори, перемогли ліберали. Будо багато позитиву також. Зокрема, уніфікація дитячих бенефітів, наприклад. Купа різних грантових програм для бізнесів. В той же час, в Манітобі тоді рулили НДП, закінчуючи свій 16-річний термін. Їх поміняли консерватори на 8 років. Зараз знову НДП
-
Згоден 😁😁😁 Тим паче впевнений що Трамп цього собі не дозволить тепер
-
Теж дійшов такого висновку
-
Та як можна облажатись як президент? Сканадал, якшо навіть буде якийсь замнуть і забудуть. Економічно вбити сша… навіть, якшо мене завтра у руля поставити, я за 4роки не справлюсь 😂
-
Це все сталось через ковід та різке збільшення іноземних працівників в той час. Отут федеральний уряд проколовся. Зараз учням 11-12 класу школи дуже важко знайти роботу, бо на тих раніше традиційно "студентських" місцях зараз працюють постійні працівники - дорослі люди. Однак, це не зміниться, навіть якщо завтра переможуть консерватори.