Українська Манітоба
-
Я школу закінчила в 2006, тому не знаю, на жаль
-
Так була ж реформа в освіті, ні? Можливо помиляюсь
-
Канада веде бізнес з різними країнами. Навіть з Росією. Canada's exports to Russia In 2022, Canada exported $161 million to Russia, mainly planes, helicopters, spacecraft, machinery, and eggs. However, exports have decreased by 25.5% annually since 2017, when Canada exported $701 million to Russia. In 2023, Canada exported $36.26 million to Russia
-
Блін…я гадала, шо це вже обговорили, новина вчорашня, як то кажуть😅 Взагалі дивно, якщо чесно, що тільки зараз…бо взагалі кожного дня атакують майже все Одному Гаррі Поттеру відомо, як встояв ЄДДР в ніч на 24 лютого 2022р. Бо навіть наш адмін у шоці був 😅
-
У мене було 90% таких вчителів, я реально не розумію, про який великий вклад в покоління йде мова)
-
Тільки доповню, що в моєму дитинстві були ще гарні вчителі, а вот у сина (зараз 17) ну це жах, усе як ви пишете, до літерки... Хімічка як приклад, зробила все, щоб дитина ненавиділа хімію, лютою ненавістю. А потім дитина в Канаді захотів бути лікарем, і взяв у хай скул ту хімію, і вивчив на 97% із 100, було важко, особливо після її "навчання". Як же меня хотілося кинути їй репорт в обличчя😂
-
Замкнуте коло? Ось пробували робити реформи в медицині (забув як було звати того міністра охорони здоров’я), був прогрес?
-
Я з 1987 року. І чудово пам’ятаю свою домашню роботу при свічках. Але це було десь 1995-2000. Тобто 20 років тому. А люди думають що в нас там завжди так було.
-
То може, це запитання адресувати Садовому, чому він бере відкати?)
-
А що в 12 років такого?
-
Ви про що? Люди ж тут думають що після 2015 корупція щезла. 😂
-
Ага) якраз роботи і не було.
-
Тобто Ваша дружина брала хабарі?)🌚
-
Так, але і корупція збільшилась. Дружина до 2021 працювала лікарем на Львівщині…