Українська Манітоба
-
Хто? Хто так ще думає
-
О Це дійсно Ван лав
-
Я погоджуюсь, український бізнес дійсно дуже прогресивний але основним поштовхом для цього прогресу є якраз умови в яких цей бізнес існує
-
Безумовно. Я також знаю канадців, які на кілька років їздили волонтерити в Україну. Однак, це цілком інакше, коли їдеш в Україну з рахунком в канадському банку, і тебе абсолютно не хвилює, чи в тебе будуть гроші завтра. Для багатьох це просто пригода на кілька років. Рівно до моменту, поки не стикнуться з якоюсь серйозною проблемою, яка змусить повернутися назад. Залишаються тільки одиниці і саме про них пишуть ЗМІ
-
То її ще місцевий колорит не торкнувся. Не нахамиои в собезі і облгазі, не натякнули що треба здати на парти і нові штори..
-
Хтось пробував це? Смачно?)
-
Просто місцева американська особливість. Але цікаво що факси і пейджкри вас не дивують:)
-
Багато канадців дивляться Болгарію Албанію Про Україну, теж мабуть)
-
Ну сорі, за Львівщину не можу сказати, не жила там, тільки проїздом. У Дніпрі був капець на час ковіду, а потім потихеньку стало відновлюватися…(ну і не забуваймо, що в Дніпрі дууууууже сильно завантажені лікарні, бо рятують військових вже 10 років). Запис на прийом - електронно Отримати талон чи направлення - електронно Прийом по направленню - безкоштовно (виключення, якщо звертатися до приватної лікарні, яка не має договору із НСЗУ)… Купа ліків - безкоштовно або за зниженою платою за відповідною програмою. Оперативне втручання - зараз все обговорюється , що є безкоштовно, а які ще є варіанти, все оплачується до лікарні, офіційно…
-
*Пошепки Багато хто Не обов'язково Україна правда
-
Я думаю, що більшість людей тут притомні і не голосували за цю владу
-
Погоджуюсь. Про це і йшла мова…
-
Мій знайомий так і збирався зробити, маючи вже канадське громадянство..