Українська Манітоба
-
Ні, ставлення абсолютно звичайне. Мене дивує, чому українці так активно відчужуються від влади, яку самі ж вибрали, і пишуть, що країна успішна, однак при цьому бачать тільки свій, часто невеликий і напівтіньовий бізнес та свою кишеню. І при цьому не помічають війни, яка триває з 2014 року. Супер-класна позиція.
-
Оце paradise
-
Якби не було таких диких умов, то і прогресу такого б не було, бо ніхто б не виходив з зони комфорту
-
Мене багато, що дивує) просто нема сенсу про все писати і якраз з тих, кому у Вінніпезі ок) Просто в подібних розмовах хочеться знайти золоту середину і бути обʼєктивними, наскільки це в принципі можливо. Не все тут добре, але й не все погано. Як і в Україні.
-
Цікаво скільки заробляють підрядники на цих дорогах. Трасу Львів - Стрий - Рава Руська - гарно зробили
-
Головне, що в автобусах є кнопка яку можуть натиснути люди з обмеженими можливостями, щоб з автобуса вийти. В моїй памʼяті назавжди запамʼяталась картина як двоє хлопців на активних візочками переїжджали через перехрестя поміж машин і трамваїв, бо пройти через пішохідний перехід разом з усіма вони не могли через зависокі бордюри. Проїхати в такому чудовому українському громадському транспорті з дитячим візочком теж було важко, завжди треба було викликати таксі…
-
Поштовхом було б те, щоб держава просто не заважала) але до цього далеко
-
Та ми самі найкращі! 🫶🤗
-
Складно уявити щоб булоб з дорогами в Україні за таких самих природних умов.
-
Вже 10 разів зарікалась не вступати в ці дискусії, але чось не виходить 😁 правда доволі неприємне таке ставлення до українців і України як людей, які ні на що не здатні
-
Дороги в Україні були нормальні і до Великого Крадівництва
-
А показнік населення теж такий самий? І такий самий рівень надзодження податків? Бо погані дороги я бачив в Альберті. Та і Україна, яку по дорогам ставлять у приклад чомусь отримала міжміські дороги знехтевавши армією. Але поверніть з тієї дороги кудись вбік- побачите жах.
-
Більш того, ці речі в нашому випадку взагалі не повʼязані 😁
-
Мені здається, трохи інакше…точніше, під трохи інакшим кутом Що якраз все оце добре в Україні - це спосіб і намагання зробити щось краще, доступніше, легше уже будучи в умовах тієї чи іншої влади…
-
Давайте розділяти країну і державу, бо це не одне і теж у випадку з Україною
-
Останні роки треба порівнювати 2020 2021 З 2017 багато змінилось
-
У вашому повідомленні одразу 4 узагальнення. Люди не ідіоти і в змозі зробити зріз по реальності, в якій живуть